Survivor All Star hakkında Acun Ilıcalı'dan radikal karar! Kimse bunu beklemiyordu

Acun Ilıcalı, yapımcılığını üstlendiği Survivor All Star programı hakkında radikal bir karara imza attı. Yepyeni sisteme geçildiğinin duyurusunu yaptı ve merak edilen ayrıntıları paylaştı.

Survivor All Star hakkında Acun Ilıcalı'dan radikal karar! Kimse bunu beklemiyordu
Survivor All Star hakkında Acun Ilıcalı'dan radikal karar! Kimse bunu beklemiyordu
GİRİŞ 08.05.2024 14:35 GÜNCELLEME 08.05.2024 17:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Survivor All Star'da son düzlüğe gelinmesiyle beraber heyecan had safhaya çıktı. Acun Ilıcalı radikal bir karar aldı ve yeni değişikliği konseyde ilk kez izleyici kitlesine açıkladı.

Mustafa Sandal, işler istediği gibi gitmeyince yeni sektöre geçti! Kararı olay olduMustafa Sandal, işler istediği gibi gitmeyince yeni sektöre geçti! Kararı olay oldu

Konseyde ekran başındakileri yakından ilgilendirecek açıklamalara imza atan Acun Ilıcalı Survivor'da yepyeni bir dönemin başlayacağını duyurdu. Survivor All Star'da önemli gelişmelerin yaşanacağının altını çizen Acun lıcalı, 'Kırmızı ve Mavi Takım olarak son ada konseyiniz bu akşamdı. Peki bundan sonra ne olacak? Çok önemli gelişmeler olacak. Sistemde farklılıklar olacak. Survivor'da bundan sonra kadın erkek karışık aday olabileceksiniz. Yani düellolarda erkek ya da kadın olma zorunluluğu yok.

Kalben Sağdıç aslında kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Hakkında bilinmeyenler!Kalben Sağdıç aslında kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? Hakkında bilinmeyenler!

2. büyük haberimiz de takımlar haftalık kaptanlık sistemine geçiyor. 3. haber de Survivor'da haftalar artık 4 gün. Bütün dünyada 7 gün olan hafta Survivor'da 4 gün olacak. Yani hızlandırılmış elemeler olacak. Artık 3 dokunulmazlık oynanacak ve 4 aday çıkacak' şeklinde ifadelere yer verdi.

SURVIVOR ALL STAR'DA YENİ SİSTEM NASIL OLACAK?

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da aday belirleme sistemini şu şekilde anlattı; '3 dokunulmazlık 3 aday ve 4. aday haftanın en kötü performansı olacak. Eğer bu kişi zaten adaysa onun bir üstündeki aday olacak. Yani aday olmayanlar arasında en kötü performanslı olan aday olacak. Şayet eşitlik varsa genel performansa bakılacak. Eğer yüzdeler de eşitse aldığı galibiyet sayısı fazla olana bakılacak. Ama yüzdelerin eşit olması pek olası görünmüyor' dedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Vatansever 1 hafta önce Şikayet Et
    Boş işlerin peşine düşen tek dam
    Cevapla
  • İSMAİLLLL 1 hafta önce Şikayet Et
    bir tarafta masum kadınlar çoluk çocuk ŞEHİT ediliyor. Bizler de baldırı çıplaklar ile eğleniyoruz. YARABBİİİ SONUMUZU HAYREYLE...
    Cevapla
  • zekeriya 1 hafta önce Şikayet Et
    ula acun yine yaptın yapacağını
    Cevapla
  • Orkun 1 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye'nin ahlakini örf ve adetleri zedeleyen programı yapan adam acun kendisini hiç sevmem,
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ne vatana ne millete ne ailece izlencek bir program
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan davasında 7 şüpheli tutuklandı!
RAMS Park'ta ortalık böyle karıştı! Mert Hakan...