İbrahim Tatlıses'ten akıllara durgunluk veren sitem! "Bana şaşı bakmayın!"

Geçtiğimiz günlerde oğlu ve torunu ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmayı ihmal etmiyor. Tatlıses, en son yaptığı paylaşımla kime sitem ettiği sorusunu akıllara getirdi. İşte, ünlü türkücünün manidar paylaşımı!

İbrahim Tatlıses'ten akıllara durgunluk veren sitem! "Bana şaşı bakmayın!"
İbrahim Tatlıses'ten akıllara durgunluk veren sitem! "Bana şaşı bakmayın!"
GİRİŞ 18.05.2024 20:58 GÜNCELLEME 18.05.2024 20:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlı ile uzun zamandır sorunlar yaşıyor ve sık sık bu sorunlarla gündeme düşüyor. Tartışmaların devam ettiği gergin ortamda sular durulmazken, Tatlıses'in son olarak Ahmet Tatlı'nın oğlunu mahkeme zoruyla evinden çıkarması ise bayağı konuşulmuştu. Sık sık kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan İbrahim Tatlıses bu sefer kime gönderme yaptı! İşte, Tatlıses'in sitem dolu o yazısı

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor! 'Bekarlara selam olsun, ben evleniyorum!'72 yaşındaki İbrahim Tatlıses yeniden evleniyor! "Bekarlara selam olsun, ben evleniyorum!"

HEPİNİZE KÖR BAKARIM!

Kişisel hayatı ve evlatları ile gündemden düşmeyen Tatlıses, şimdilerde yeni çağa ayak durmuş ve sosyal medya hesaplarını aktif kullanmasıyla gündemde.  

Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!Müslüm Gürses sevenleriyle buluştu! Teknolojinin geldiği son nokta!

Ünlü türkücü, "Bana şaşı bakmayın, yoksa ben hepinize kör bakarım!" mesajını yazarak Instagram hesabından paylaştı. Ünlü ismin, yaptığı paylaşım ile kime atıfta bulunduğu ise merak edilenler arasında...

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • verme 2 ay önce Şikayet Et
    80 yasina geldi daha para mal diyor kime kaldi da sana kalacak nasil bir aile ise daha hic anlamadim bir birine nokta kadar guvenmiyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Dünyaca ünlü dergide en iyi 100 rota listesi yayınlandı! İşte listede yer alan şehrimiz..