"Benden daha çok estetik yaptırıyorlar!" Seda Sayan eleştirilere yanıt verdi...

Yaptırdığı estetik operasyonlar ile gündemden düşmeyen Seda Sayan, kendisini eleştirenlere veryansın etti: “Benden çok estetik yaptıranlar beni eleştiriyor. Her eleştiride gizli hayranlık vardır”. İşte, Seda Sayan'ın hem kendisi hem kocası Çağlar Ökten hakkındaki çarpıcı açıklamaları!

"Benden daha çok estetik yaptırıyorlar!" Seda Sayan eleştirilere yanıt verdi...
"Benden daha çok estetik yaptırıyorlar!" Seda Sayan eleştirilere yanıt verdi...
GİRİŞ 19.05.2024 12:37 GÜNCELLEME 19.05.2024 12:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir programda estetik eleştirilerinden evliliğine kadar bir çok konuda açıklama yapan Sayan, eleştiride bulunanların aslında kendisinden daha fazla estetik operasyonu geçirenlerden oluştuğunu dile getirdi. İşte Seda Sayan'dan sert açıklamalar!

İbrahim Tatlıses'ten akıllara durgunluk veren sitem! 'Bana şaşı bakmayın!'İbrahim Tatlıses'ten akıllara durgunluk veren sitem! "Bana şaşı bakmayın!"

Süperstar'ın kazancı dudak uçuklattı! Ajda Pekkan'ın milyon TL'lik ücreti!Süperstar'ın kazancı dudak uçuklattı! Ajda Pekkan'ın milyon TL'lik ücreti!

NE DESEM OLAY OLUYOR!

"Beni estetik ile yargılayanlar aslına bakarsanız benden daha çok estetik yaptıranlar. Ben sadece yaptırdığım şeyleri paylaşıyorum. Beni sık sık 'Neden yaptırdıklarını gösteriyor?' ya da 'Bedava yaptırdığı için paylaşıyor' diye eleştiriyorlar. Böyle şeylere ihtiyacım yok. Yeni bir uygulama var, sonuçları da güzel herkes öğrensin istiyorum. Ne desem olay oluyor. Aslında eleştirinin altında büyük bir hayranlık vardır aslında" dedi. Sayan, "Ömür boyu kullananı genç gösterecek bir iğne geliştirilmiş ancak denemesi bir kişi üzerinde yapılacak. Gider yaptırır mısınız?" sorusuna "Kabul eder, en önde giderim. Estetik dediğin zaman hiç korkmam" ifadelerine yer verdi.

ADAMI GÖRÜNCE SAKİNLİYORUM!

Sadece estetiği değil evliliği ile ilgili de bolca eleştiriye maruz kalan Seda Sayan; "Sosyal medyanın da etkisiyle ilgi çekecek kötü haberlerin peşine düşen kalabalık bir grup var. Evlendiğimizden beri Allah esirgesin birbirimize bir kez olsun 'Çekil kenara' demedik. Ancak her gün hakkımızda 'Boşanıyorlar', 'Boşandılar', 'Adliye koridoru birbirine girdi' gibi haberler çıkıyor. Hep söylüyorum kocam prens gibi bir adam... Çok zeki, naif... O konuma, o duruma sokmaz... Adama saldıramazsın, aksine görünce sakinleşiyorsun. Ama doğal olarak bu haberlerden beslenenler var. İlgi çekiyor diye bu haberleri yaptıklarını düşünüyorum. Dışarıda bizi görüyorsunuzdur zaten el ele gezen, birbirine sevgi ile bakan bir çiftiz" diyerek eşi Çağlar Ökten ile ilgili asılsız iddialara cevap verdi.

YENİ NESİL BENİM ŞARKICI OLDUĞUMU BİLMİYOR!

Programdaki sorulara tek tek yanıt veren Seda Sayan; "Sanat dünyası samimi mi?" sorusuna ise "Samimi olduğun arkadaşın sanatçı mı değil mi diye bakmıyorsun. Bir insan samimiyse, samimidir. Sadece sanat dünyasında değil ama genel olarak insanların bir maskeye bürünmesi bana ters geliyor" cevabını verdi.

"Televizyon kariyerinizin, şarkıcılığınızın önüne geçtiğini düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Yeni nesil benim şarkıcı olduğumu bilmiyor. Televizyon programlarında o kadar çok hayata dokundum ki sahneye çıkmadığımı düşünüyorlar. Halbuki sahneye çıkıyorum. Benim sahnem çok eğlencelidir. Bu konuda çok iddialıyım. En güzel sahnelerden biridir sahnem" diye yanıtlayarak sahne iddiasını da ortaya koymuş oldu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Hanry 2 ay önce Şikayet Et
    Bizene umursamıyorum ilgilenmiyorum bizene bizene kimene
    Cevapla
  • Hanry 2 ay önce Şikayet Et
    Bizene
    Cevapla
  • Hanry 2 ay önce Şikayet Et
    Çalışıyor kazanıyor bizene estetiğinden tatilinden evliliğinden evinden arabasından giydiğinden yediğinden yaptığı yardımlardan çalışıyor yapıyor bizene kadının hayatından yaptıklarından
    Cevapla
  • Hanry 2 ay önce Şikayet Et
    Kendi kazandığı parayla estetik olduğu için umrumda değil istediğini yaptırabilir
    Cevapla
  • Seviyesiz 2 ay önce Şikayet Et
    Cinsiyet ayrımcısı değilim ama kadının kabalığı çok daha fazla göze batıyor şarkı söyledi diye birisinin sunuculuk yapması da ayrı bir hata ülkede hiçbir konuda hak edenler bir yere gelmediği gibi Özellikle de televizyonda modeller şarkıcılar sunuculuk spikerlik oyunculuk gibi beceremedikleri işleri yapıyorlar O yüzden de başarısız bu kadar acınası durumdayız
    Cevapla
  • Hanry 2 ay önce Şikayet Et
    Hak ediyorlar demekki neymiş ekrana çıkmak için dış görünüş çok önemliymiş eskiden beri boyu çok kısa aşırı şişman yüzü gözü bozulmuşlar mı ünlü göz önünde olacaklar siz izlermisiniz dinler misiniz tabi manken oyuncu şarkıcı güzel yakışıklı olacak eski Türk ve yabancı filimleri izle şimdiki türk ve yabancı dizileri izle cüneyt Arkın Türkan şoray merlin Monroe rock hadson çirkinmiydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!
ABD halkına hakaretler savurmuştu! Trump'tan, Netanyahu'ya tepki çeken karşılama