Lvbel C5’e tahliye

Rapçi Süleyman Burak Bodur (Lvbel C5), uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla tutuklandığı soruşturmada tahliye edildi. Mahkeme, Bodur'un tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Lvbel C5’e tahliye
Lvbel C5’e tahliye
GİRİŞ 28.05.2025 17:29 GÜNCELLEME 28.05.2025 17:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Lvbel C5 ismiyle tanınan rapçi Süleyman Burak Bodur, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan 'Uyuşturucu madde kullanımını özendirme suçu' soruşturması kapsamında 5 Mayıs'ta avukatıyla birlikte ifadesi alınmak üzere Gebze Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı. İfadesinin tamamlanmasının ardından Bodur, adliyeye sevk edildi. Gebze Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Süleyman Burak Bodur, tutuklanarak Kandıra Cezaevi'ne gönderilmişti.

Süleyman Burak Bodur'un mahkemede verdiği ifadede, şarkılarında geçen sözleri kasıtlı olarak yazmadığını, sadece kafiyelerin uyması amacıyla bu sözleri kullandığını ve bunun bir suç olduğunu bilmediğini belirttiği öğrenildi. Bodur'un avukatının tahliye talebiyle yaptığı itiraz bugün sonuçlandı ve mahkeme, Bodur'un tutuksuz yargılanmasına hükmetti.

 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • X Cihan 3 gün önce Şikayet Et
    Bunu dinlemek bile istemiyorum. Blok3, Ati242 ve bu adam çok Gereksiz. Gerçek sanatçıların yanında bunları dinlemek bana ayıp olur. Müzik kulağıma yazık olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'e Bayhanlı yanıt! Gassal dizisinde de kullanılmıştı! Sosyal medyada viral oldu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması