Başörtülülerin önünü kesen isim ne ceza aldı?

28 Şubat döneminde üniversitelerde başörtüsü yasağının mimarlarından olan ve onbinlerce başörtülü kızın eğitim hakkını elinden alan Kemal Gürüz'e 13 yıl hapis kararı çıktı.

Başörtülülerin önünü kesen isim ne ceza aldı?
Başörtülülerin önünü kesen isim ne ceza aldı?
GİRİŞ 05.08.2013 14:23 GÜNCELLEME 05.08.2013 14:36
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz de Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Mahkeme bugün kararını verdi. Kemal Gürüz, 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

YORUMLAR 18
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    HALİL İBRAHİM ANAN'DAN UTAN.. Sen hala 1960 ları yaşıyorsun sana acıyorum.Senin gibi ufak beyinliler o BAŞI KAPALI OLANLARA OKUMA FIRSATI VERDİDEMİ BÖYLE EZBERE KONUŞUYORSUN.Bence ceza az çünki BİNLERCE BAŞI KAPALI KIZIMIZI OKUMAKTAN MEN EDEN BİR KAFA İÇİ SADECE KİN VE NEFRET DOLU.BENCE BÖYLE BİR KAFAYA BU CEZA AZ BİLE.EH Halil kardeşim bu kızlarımız okusaydı onların içinden BİR KİMYA PROFÖSÖRÜ-BİR HUKUK PROFESÖRÜ-BİR MATEMATİK FİZİK PROFESÖRÜ VEYE BİR BİLGİSAYAR PROFESÖRÜ ÇIKMAYACAĞINI NE BİLİYORSUN.YOKSA SENDE KILIÇTAR GİBİ MEHTİMİSİN.
    Cevapla
  • mehmet usluoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    HALİL İBRAHİM EFENDİ SEN EŞİNİ KISKANMIYOR MUSUN.... HALİL İBRAHİM EFENDİ SEN KARINI KISKANMIYOR MUSUN...biz kızlar başörtülü okullara giremiyor..mesele bu.çalışır veya çalışmaz,senin kararın.
    Cevapla
  • Cemil Beyazıt 10 yıl önce Şikayet Et
    Halil İbrahim zihniyeti. Arkadaş biraz sulanmışsın. Bu nasıl bir savunma ya yok okumazlarmış da kaybettikleri birşey yokmuş. Diyelim okumayacak okuma hakkını engellemek mi lazım nasıl bir zihniyetsin sen ya ! Kaldı ki kapalı olup senden çok daha zeki olan bir sürü başörtülü hanım var çünkü onları başı kapalı senin gibi beyinleri kapalı değil !
    Cevapla
  • Metin Temur 10 yıl önce Şikayet Et
    BU ADAM. EN AZ Müebbet almaliydi...... BUNLARIN MÜSLÜMANLARA OLAN KINLERININ TARIFI MÜPMKÜN DEGILDIR....... MUTLU AZINLIK !!!!! LARDAN BIRI
    Cevapla
  • kerem erkan 10 yıl önce Şikayet Et
    halil ibrahim e. sanane kardeşim sanamı soracak millet ne yapacağını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yapay zeka nasıl düşünüyor?
Beşiktaş Dolmabahçe'de 1 puanı 90+7'de kurtardı