İşte Haşim Kılıç'ı derinden yaralayan olay

Haşim Kılıç, AYM'deki seçimlerin ardından basın toplantısı düzenledi.

İşte Haşim Kılıç'ı derinden yaralayan olay
İşte Haşim Kılıç'ı derinden yaralayan olay
GİRİŞ 10.02.2015 11:33 GÜNCELLEME 10.02.2015 11:45
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Haşim Kılıç, görev süreci boyunca kendisini mutlu eden ve çok üzen anları basın mensuplarıyla paylaştı. Kılıç şahsını derinden üzen olayın kendisine yöneltilen 'darbeci' ifadesi olduğunu dile getirdi. 

İşte Kılıç'ın konuyla ilgili açıklaması: 

HAŞİM KILIÇ'IN EN SEVİNDİĞİ OLAY

"2004 yılında Anayasa'nın 90'ıncı maddesinde yapılan değişiklik hayatta en çok sevindiğim olaydır. Yerellikten kurtulan temel hak ve özgürlükler evrensel değerlere doğru döndü."

KILIÇ: ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM

"Beni en çok üzen de son zamanlarda kamuoyunu ilgilendiren davalar nedeniyle hem şahsım hem mahkeme için eleştiriler yönetildi. Özellikle şahsıma yapılan 'Darbeci', 'Kumpascı' eleştirileri yapıldı. Hele hele 'darbeci' beni derinden üzen en önemli eleştiri olmuştur. Çok çok üzüldüm. Bu kelimeyi sarf edenlerin biraz insaf vicdan muhakemesi yapmasını istiyorum. Geçmişte yazdığım karşı oylarla, kararlarla temel hak özgürlüklerden en çok faydalananlar benim için 'darbeci' ifadesini kullandı."

YORUMLAR 24
  • salim 9 yıl önce Şikayet Et
    haşim efendi! kusura bakma ama hükümeti devirmeye çalışanlara her yerde darbeci derler. seni bu kuraldan muaf tutmak için bir sebep varmı? he şunuda söyleyeyim. bu millet seni tarihe kara bir leke olarak kaydetti haberin ola!
    Cevapla
  • andı 9 yıl önce Şikayet Et
    Mutlaka hayırlı işlerde yapmışınızdır AMA en hassas dönemde istikrarlı hükümete yaptıklarınızı halk çok iyi anladı üzülmenizarartık yersiz
    Cevapla
  • halit 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiye cumhuriyetini bir ABD çirketi karsisında elini kolunu baglıyacaksın ondan sonra ben vatanseverim diyeceksin buna kargalar bile güler.
    Cevapla
  • Adem oglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Önceleri vatan millet için çalışdın ama ne oldu 360 derece dönüş yaptin hasım bey milletin kalbine tah kurmusdun birden cematci oldun CHP leyle bir oldun bu milletin babalini aldin kusura bakma hakkımızı helal etmeyiz
    Cevapla
  • battal 9 yıl önce Şikayet Et
    Son gülen Fethullah Gülen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: TBMM'de tarihi hareketlilik, yeni anayasaya mesaisi bugün başlıyor!
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı