Destici: O söylemlerin hepsi aldatmaca

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, terörist başı Abdullah Öcalan'ın mesajının iki dilde okunmasına tepki göstererek, "Bölücü başının söylemleri kandırmaca ve aldatmacadan ibarettir" dedi.

Destici: O söylemlerin hepsi aldatmaca
Destici: O söylemlerin hepsi aldatmaca
GİRİŞ 21.03.2013 21:44 GÜNCELLEME 21.03.2013 21:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Diyarbakır'daki Nevruz kutlamaları sırasında terörist başı Abdullah Öcalan'ın mesajının okunmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Öcalan'ın gönderdiği mesajın Türkçe ve Kürtçe okunmasını PKK'nın meşrulaştırılması olarak gördüğünü belirten Destici, "Öngörülerimiz doğru çıkmıştır. Biz, başlatılan bu sözde sürecin sonunda bayrağımızın yanına ikinci bayrağın çekileceğini, dilimizin yanına ikinci dil ekleneceğini söylemiştik. Bugün bunları resmi olmasa da fiilen görmüş olduk. Eğer bu süreç böyle devam ederse buna neden olanlar bu vebali ömür boyu alınlarında kara bir leke olarak taşıyacaklardır" dedi.
Destici açıklamasında şunları kaydetti:

"PKK, bugün meşruiyetini ilan etmiştir. Ayrıca, devletin himayesinde yapılan bu kutlamalarda mesajın, iki dilde okunmuş olması dilimizin yanına ikinci bir dil eklenmesi anlamına gelir. Şanlı bayrağımızın esamesinin okunmadığı kutlamalarda, ikinci ve sözde bir bayrak ile bölücü başının posterleri eldene ele dolaştırılmıştır. Bu durum büyük Türk milletinin devletine olan güveninde onulmaz yaralar açmıştır. Bugün Diyarbakır'da, 'Güney Doğu Anadolu'yu Özerk ve Özel Statülü Bölge haline getirdik' mesajı verilmiştir. Bütün bu olanlar anayasal bir suçtur. Bölücü başının söylemleri kandırmaca ve aldatmacadan ibarettir. Milli ve İslami kelimeleri mesajına inceden inceye koyarak bu millete zeytin dalını uzatması onun katlettiği bebekleri ve 5 bin şehidimizin kanlarını silemez. Hainler elbette bu milletin vicdanında layık olduğu bir şekilde mahkum olmuştur. Onları aklamaya kimsenin gücü yetmeyecektir."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • ibrahim k 11 yıl önce Şikayet Et
    bdplilere . yaldızlı ve güzel sözleri herkes söyler. önemli olan o sözlerin samimi doğru ve uygulanabilr olmasıdır. bu sözlerin ne kadar sami olduğunu zaman gösterecek. 30 senedir kan dökenler ne olduda 5 dakikada barışçı ve doğrucu kesildi. madem bu iş bu kadar kolaydı neden 40 bin cana kıyıldı.
    Cevapla
  • metin akdağ 11 yıl önce Şikayet Et
    destici gardaş!!. adam bunları söyleyeli daha birkaç saat oldu. el insaf ya!!! hangi ülkede terör birkaç saat içinde bitmiş ki bizim ülkemizde hemen akşamdan sabaha bitsin. peygamber efendimiz HZ MUHAMMED (sav) yıllarca Müslümanları katleden İKRİME'yi pişman olup tövbe ettiği için af etmiştir... En küçük bir ceza bile vermemiştir. Efendimiz (sav) HZ HAMZA'yı ŞEHİT eden Vahşi'yi af etmiştir. Onların samimiyeti zaman içinde anlaşılmıştır. Apo'nunda samimiyeti zaman içinde anlaşılacaktır. Açıkçası yaptığınız bu açıklamalar ergenekonculardan pek farklı olmamış. Gerçekten sizin gibi birine hiç yakışmadı bu sözler...
    Cevapla
  • mustafa zeki 11 yıl önce Şikayet Et
    Destici haklı . Teröristbaşının açıklamalarını okuduğunuzda sanki bir hocaefendi mesaj veriyormuş hissine kapılıyor insan . Apo'nun söylemleri Türkler'in gazını almaya yönelik laflardan başka birşey değil ve ustalıkla hazırlanmış. Binlerce insanın katili değil de sanki bir Hocaefendi konuşuyor hissine kapılacaksınız neredeyse . Gizli kapılar ardında ne gibi pazarlıklar yapıldığından ise kimsenin haberi yok ..
    Cevapla
  • temel duran yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    sn.destici.... bırakın artık bu vatan millet sakarya edebiyatını.mhp ve ulusalcı tayfa ile aynı safta durmanın size bir faydası olmaz.bende bbp'li biri olarak çözümün hemen olmasını istiyorum.daha nereye kadar bu ülkenin evlatları birbirini boğazlayacak.çözüm karşıtı olarak soruyorum size...çözüm için bir öneriniz var mı ve nedir lütfen söyleyin?hükümeti cesaretinden dolayı tebrik ediyorum terörist başının mektubunu da olumlu buluyorum...rabbim milletimizin devletimizin yardımcısı olsun..
    Cevapla
  • Adem Oğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Ya MHP olsa bunları söyleyen anlarız da. Size ne oldu sayın Destici? Bırakın artık o slogan ergenekoncu lafları: bebek katili, şu kadar adam katili filan... olan olmuş. hem sonra adam 14 senedir hapiste, o kadar okuyor ediyor. helalleşme istiyor, pişmanlık duyuyor. cezasını da almış çekiyor. daha ne cezası vereceksin adama? yok dilimizin yanına ikinci bir dil eklenmiş de bilmem ne de... nedir bu tekçi tutkunluğunuz? 1921 anayasasına dönüş, misakı milliye dönüş sizi kesmiyor mu? en hafifinden ayıp be kardeşim. biraz affedici olun. Allah affedenleri sever. şehitler Cennette... daha güzel bir yer var mı? adam silahları bırakın, yurt dışına çıkın dedi, daha ne desin? Allahallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İşte ilk sözleri...
Türkiye düşmanı senatör hakim karşısında!