CHP'li Aygün'den Öcalan'a 'Alevi' tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi, resmi olarak, Abdullah Öcalan'ın Nevruz'daki mesajına yorum yapmadı ama CHP'li Hüseyin Aygün'ün Öcalan'a eleştirisi var. Aygün, Öcalan'ı eleştirirken Başbakan Erdoğan'ı da suçlamaktan vazgeçmedi.

CHP'li Aygün'den Öcalan'a 'Alevi' tepkisi
CHP'li Aygün'den Öcalan'a 'Alevi' tepkisi
GİRİŞ 22.03.2013 07:08 GÜNCELLEME 23.03.2013 00:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

CHP SESSİZ, AYGÜN KONUŞTU

Hüseyin Aygün'den Öcalan'a tepki: Neden Alevi demedin... 

CHP Genel Başbakan Yardımcısı Gürsel Tekin dün yaptığı açıklamada, 'Bizim muhatabımız Öcalan değil, Başbakan Erdoğan'dır. Erdoğan'ın açıklamasından sonra konuyla ilgili bir açıklama yapacağız, demişti. Tekin'in bu açıklamasından sonra CHP'de sessizlik hakim olurken CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün susmadı ve Nevruz'daki mektubuyla ilgili Abdullah Öcalan'ı eleştirdi. 

Aygün, "Öcalan mesajında Ermeni, Türk, Laz, Ermeni, İslam diyor da neden Alevi demiyor? Yoksa Recep Tayyip Erdoğan mı yasakladı?" diye sosyal paylaşım sitesi twitter'dan görüşler paylaştı.

İŞTE AYGÜN'ÜN KONUYLA İLGİLİ TWEETLERİ: 

YORUMLAR 14
  • zahide özkan 11 yıl önce Şikayet Et
    ne o hüseyin aygün. güç bela pkk yı saf dışı bıraktık şimdide alevi terör örgütlerinimi saracan bşımıza ?rahatlıkmı batıyor.baksana sünni şii şu bu mezhep falan dememişki.türk kürt çrkes falan demiş..bunların arasında alevide var zaten.neysa erdoğana kızmakla iyi etmişsin demekki aponun erdoğanın elinde olduğunu kabul etmişsinki aponun dediğinden başbakanı sorumlu tutuyorsun
    Cevapla
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    Hay ÜMMET kadar TAŞ DÜŞSÜN BAŞINIZA !!! PİKNİK ARKADAŞLARININ silah bırakması bayaa zoruna gitti galiba? Ama Neden ZORUNUZA GİTTİ ?. MÜSLÜMANLAR ve ÜMMET denmesi Yetmiyor mu? NE olduğunuza bi KARAR verin ,ONA GÖRE DAVRANILSIN BİRADER ! ""MÜSLÜMAN desen "" BAZILARINIZ HAKARET SAYAR "" DEĞİL "" desen DIŞLANDIK,ÖTEKİLEŞTİRİLDİK dersiniz AFEDERSİNİZ ama siz DEVE misiniz KUŞ mu? Yahut tercihiniz DEVEKUŞU olmaksa onu bilelim yani.YETER BU MİKSERLİK !!!
    Cevapla
  • veysi21 11 yıl önce Şikayet Et
    eksiklikler!. yazının başında besmele yok,ZAZA'lardan söz edilmiyor..
    Cevapla
  • ömer ilhan 11 yıl önce Şikayet Et
    alevi milleti?. aleviliği önce din yaptınız şimdide millet mi oldu.
    Cevapla
  • ibrahim kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin Aygün'ün safı belli değil... bir dediği diğerini tutmuyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...