Başbakan Erdoğan hangi haberle dalga geçti?

Bir haftadır gözlerden uzak kalınca hastalık dahil birçok spekülasyonla karşılaşan Başbakan Tayyip Erdoğan, bilinenin aksine bu kez bu tür haberlerle dalga geçmeyi tercih etti.

Başbakan Erdoğan hangi haberle dalga geçti?
Başbakan Erdoğan hangi haberle dalga geçti?
GİRİŞ 16.08.2013 11:14 GÜNCELLEME 16.08.2013 11:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Onu yıllardan beri yakından takip eden bir kişi olarak belki de ilk kez Başbakan Erdoğan'ı bu denli farklı gördüğünü söyleyen Hürriyet'ten Metehan Demir, Başbakan'ın Yurt gazetesiyle nasıl geçtiğini şöyle anlattı: 

"Kendisi habere atıf yapmadan, hafif imalı ve esprili bir şekilde "Ya işte bayramı ben de Medipol'de geçirdim. Biliyorsunuz ağır ishal şikayetim var. Buraya da zar zor geldim. Gizlice tedavi oldum. Oğlumla bile konuşamadım, çok hastayım" diyerek sözlerine başladı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da olduğu ANA uçağında ayaktaki sohbette bir anda kahkahalar yükseldi."

Başbakan Erdoğan arkasından sözlerine ekledi: "Arkadaş bu kadar detaylı yalan yazmak da vallahi büyük marifet" dedi. Başbakan, ilk esprinin verdiği formla sözü biraz sonra tatil sırasında teknede çekilen fotoğrafa getirdi. Erdoğan'a teknedeki fotoğrafta şort giydiğine dair cümle hatırlatılınca "Kardeşim biz futbol oynadık. Hayatımızın 16-17 yılında zaten şort giydik. Ne yani teknede takım elbise mi giyecektik? Ayrıca o teknede de boş durmadık. Sahilleri imara uygunluğu denetledik" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 8
  • spice 10 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana Sevgisi kardeşime. Allah Başbakana sağlıklı uzun ömürler versin, bol istirahatler değil de ülkeye bolca hizmet etme fırsatları versin başbakan da bu fırsatları değerlendirerek ülkeye bolca hizmet etsin diye dua etmek daha uygun olur kanaatindeyim.
    Cevapla
  • Mevlana Sevgisi 10 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanımıza geçmiş olsun. Allah daha uzun ömür versin. . Reçep Tayyip bu ülkeye çok şeyler kattı. Fakat kimse mükemmel değildir, örnek Suriye çıkmazı, örnek 0 dost ülke! RTE'nın kaldığı yerde bu güzel ülkeyi ileri götürecek parlak ve taze beyinlere ihtiyaç var. RTE gibi yeni liderlerin bu ülkeyi şaha kaldırtacağından eminim. Allah başbakanımıza da bol istirahatler bahşetsin ihsallah.
    Cevapla
  • Abdullah ARDA 10 yıl önce Şikayet Et
    bence. akp tarafından sazanlara olta atılmış sazanlarda hemen düşmüşler.. sazanlar doğru bir haber yakaladık azda biz yalan ekleyelim diye düşünürken. başbakan ve ekibi de rahatça işlerine bakmışlar :)))))))))) başbakan ve ona sadık bütün ekibini allah korusun. çok seviyorum sizi
    Cevapla
  • rıza durur 10 yıl önce Şikayet Et
    10 yıl daha. allah seni korusun yeter,bu ülke 10 yıl daha böyle giderse bu ülkeyi kimse tutamaz,allah seni ailene ve ülkene bağışlasın........
    Cevapla
  • TRConqueror 10 yıl önce Şikayet Et
    O değil de. Şu adamı öldürecekler diye korkuyorum vallaha... Allah korusun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar