Erdoğan: Diktatör diyenin vay haline!

Kendisine yönelik diktatör eleştirilerini değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Ben diktatör olacağım. Birisi de çıkıp bana diktatör diyecek. Onun vay haline. Çünkü diktatörlüğün karakterinde bu tür şeylere tahammül yoktur" dedi.

Erdoğan: Diktatör diyenin vay haline!
Erdoğan: Diktatör diyenin vay haline!
GİRİŞ 25.08.2013 13:52 GÜNCELLEME 25.08.2013 16:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Meclis Toplantısı'na katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Mısır'daki müdahale bir darbedir diyemeyen, geçmişten ziyade geleceğe ihanet eder. Darbelerin hiçbir meşru, haklı, makul gerekçesi olamaz. Türkiye'de 'Mursi de hata yaptı' diyerek vicdanlarını rahatlatmaya çalışanlar var. Mursi hata yaptıysa 3 yıl sonra seçim var. Bekle 3 yıl sonra getiren götürür" dedi.

Mısır'daki olayları hatırlatan Erdoğan, Türkiye'de de aynı şey yapılmaya çalıştılar. Menderes de hata yaptı dediler. Darbeleri meşrulaştırmaya çalıştılar. Merhum Erbakan da hata yaptı dediler. Menderes'e de diktatör dediler şimdi de şahsıma diktatör diyorlar. Ben diktatör olacağım, onlar bana diktatör diyecek. Onun vay haline. Diktatör görmek isteyenler Suriye'ye baksınlar..." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 1
  • yilmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Basbakanimiz. Dikatatör degil.bunu diyen aklini yemistir.Ama suriyeye ve misira gösterilen hassasiyet iraktada gösterilebilirdi.Terör konusunda yorum yapmam sonucunu beklerim.Misirli kizimiz icin aglamasi duygulandirdi tabiki biz müslümanlari ama serapta bunu göremedik yanarak öldürüldü kizimiz hemde 17 yasinda.Simdi bunlari yazdinmi Ak partiye gönül veren secmenler kiziyor.Ama sunu unutmayin o kizimiz ahirette hesap sorucak bizden.Altinada sunu ekliyeyim parti tutmam partilerle isim olmaz Ne sagciyim nede solcuyum nede muhafazakarim hatta liberalde degilim acayimki bazilari anlamadan yorum yazmasin.Elhamdurillah muslumanim.Reyhanlidada 50 kusur vatandasimiz parcalanarak öldürüldü haberinize...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alimler Birliği'nden Erdoğan'a övgü dolu sözler!
Slovakya Başbakanı'na suikastte saldırganın kimliği şoke etti: Ünlü edebiyatçı...