Günay'dan ihraç talebine tweet ile cevap

Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti milletvekillerinden Ertuğrul Günay ve Erdal Kalkan twitter hesaplarından açıklamada bulundu.

Günay'dan ihraç talebine tweet ile cevap
Günay'dan ihraç talebine tweet ile cevap
GİRİŞ 27.12.2013 00:34 GÜNCELLEME 27.12.2013 00:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

MYK tarafından tedbirli olarak kesin ihraç edilmeleri talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti milletvekilleri AK Parti İzmir Milletvekilleri Ertuğrul Günay ve Erdal Kalkan twitter hesabından açıklamada bulundu. 

AK Partili Günay, karar sonrası Twitter'dan "Temiz siyaset" mücadelesini sürdürmek için partiye/ mevkiye/ makama ihtiyaç yok! Sadece temiz bir vicdana ve sağlam bir imana ihtiyaç var!" yorumunu yaptı, "Yarın Cuma! Yolsuzluklara karşı çıktığımız için istenmediğimiz yerde durmayız. Daha yolun başındayız. Allah, doğruların yardımcısı olsun!" dedi.

Disipline sevk edilen Bakanlardan Erdal Kalkan da açıklamayı Twitter'dan yaptı.

"Ben bu partiye askeri müdahale döneminde girdim.Sn.Erdoğan'dan önce tavır koydum. Siyasi partiler demokratik rejimin vazgeçilmez unsurlarıdır" diyen kalkan, "Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir.Hele Sn Tayyip Erdoğan'ın değil,onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır. Hükümet ve iktidar ve parti disiplini yolsuzlukları,hırsızlıkları,soygunu engellemek için vardır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • Mustafa Giresunlu 10 yıl önce Şikayet Et
    di caprio ne oldu da bu duruma gelindi biliyormusun?. Çok büyük bir yolsuzluk oldu bu arada bilgin olsun:))
    Cevapla
  • mustafa öztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    yerin burası değil. bu sözlerini bakan olduğunda söyleseydin ya.
    Cevapla
  • emrah 10 yıl önce Şikayet Et
    oluyor işte. doku uyuşmazlığı oldumu olmuyor mutlaka bir çatlaklık veriyor solcu bir insan sağ görüşlü yerde çok bile kaldı ak parti artık tam olarak özüne dönüyor aslında iyide oluyor
    Cevapla
  • Muhammed Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    AKPARTİ'mizin selameti için. Abdullah GÜL parti başkanı olsun. Başbakanımızın veda etmesi partinin misyonu için önemli...
    Cevapla
  • Nahit Pazarbaşı 10 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz Siyaseti..???. Aziz Türk Milleti,gelişen son zamandaki olaylar,, soygun kılıfı içerisinde ingiliz siyasetini seziyorum.Bu İngliz gavuru Abd yide kullanır,Kemalide bir başkasınıda kullanır.Bizi biribirmize düşürür,akabinde güzelim devletimizi ve memleketimizi per ve perişan ederler.Aklımızı başımıza toplayalım.Muhalefet denilen zavallılar bunun farkında değiller.Kendilerini döneminde hırsızlığın ,yolsuzluğun dik alasını yaptılar,MİİLET unuttu zannediyorlar.Bu Aziz Milleti 450 milyar dolarlarını İÇ ETTİLER. BİZ UNUTMADIK, ve UNUTMAYACAĞIZ..! Fetoya gelince,Abdullah İbni Sebe olmak istiyorsa,Buyursun olsun.!! Bu son Aziz Vatanımızı İngiliz uşaklarına ASLA TESLİM ETMEYECEĞİZ...!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İran'dan gizli toplantı
Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı