Erdoğan ve salonu duygulandıran şarkı! İZLE

Başbakan Erdoğan'ın Ankara Arena'da konuşma yapmasının hemen öncesinde, Uğur Işılak'ın seslendirdiği seçim şarkısı çalındı.

GİRİŞ 19.02.2014 14:03 GÜNCELLEME 19.02.2014 15:49
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın yerel seçimler öncesinde ilk kez seçim beyannamesini açıklamak için kürsüye yürüdüğü anda Uğur Işılak'ın AK Parti için hazırladığı seçim şarkısı söylendi.

ERDOĞAN'I DUYGULANDIRAN SEÇİM ŞARKISI

Cengiz Han Marşı olarak bilinen Dombra'nın müziği üzerine yazılan şarkı üzerine Erdoğan duygu dolu anlar yaşarken, şarkının içinde "Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan Recep Tayyip Erdoğan" gibi sözlere yer verildi.

Başbakan Erdoğan'ın da ilk kez sahnede dinlediği şarkının sözlerini yazan Uğur Işılak, AK Parti'nin reklam kampanyalarını yürüten Erol Olcak ile bir sürpriz yaptıklarını söyledi.

Aday tanıtım programı sonrası Erdoğan, Uğur Işılak'a teşekkür ederken 'Beni oldukça duygulandırdı. Çok da güzel olmuş. Böyle bir eseri ancak senin gibi sanatçılar ortaya koyabilir' dediği öğrenildi.



İŞTE UĞUR IŞILAK'A AİT OLAN ŞARKININ SÖZLERİ

Ezilenlerin gürsesidir o
Suskun dünyanın hürsesidir o
Göründüğü gibi olan
Gücünü milletten alan

Recep Tayyip Erdoğan

Halkın adamı, Hakkınaşığı
O milyonların umut ışığı
Mazlumlara sırdaş olan
Gariplere yoldaş olan

Recep Tayyip Erdoğan

Oldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında
Anaların duasında

Recep Tayyip Erdoğan

Sözü dosdoğru yoktur riyası
Zalimlerin korkulu rüyası
İnandığı yolda gider
Yıllardır beklenen lider

Recep Tayyip Erdoğan

YORUMLAR 32
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Tigin Kürşad? bak arkadaş ? her şeyde yalana başvuruyorsunuz? ille düzeltmek zorundamıyım?...Recep Tayyip Erdoğan Türk,dür ve Bagatlı Türk,lerindendir..Oku o zaman?;........... ....."Recep Tayyip Erdoğan’ın dedesinin adı da Bağatlı Teyyup idi. Rusların 1916 yılında Trabzon vilayetini işgal ederek daha batıdaki Eynesil’e kadar geldiği bir sırada Bağatlı Recep, Rus askerlerine karşı mücadele veren milis direnişçiler arasında idi.Ve bu sırada girdiği çatışmada şehit düştü. Bağatlı Teyyup’un küçük yaştaki oğlu Ahmet, yıllar sonra İstanbul’da dünyaya gelen oğluna kendi babasının ismini verdi. "...yani görüldüğü gibi Başbakanımız gürcü değil?..Türk oğlu Türk....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Tigin Kürşad? bak arkadaş ? her şeyde yalana başbaşvuruyorsunuz? ille düzeltmek zorundamıyım?...Recep Tayyip Erdoğan Türk,dür ve Bagatlı Türk,lerindendir..Oku o zaman?;........ "Recep Tayyip Erdoğan’ın dedesinin adı da Bağatlı Teyyup idi. Rusların 1916 yılında Trabzon vilayetini işgal ederek daha batıdaki Eynesil’e kadar geldiği bir sırada Bağatlı Recep, Rus askerlerine karşı mücadele veren milis direnişçiler arasında idi.Ve bu sırada girdiği çatışmada şehit düştü. Bağatlı Teyyup’un küçük yaştaki oğlu Ahmet, yıllar sonra İstanbul’da dünyaya gelen oğluna kendi babasının ismini verdi. "...yani görüldüğü gibi Başbakanımız gürcü değil?..Türk oğlu Türk...
    Cevapla
  • seçkinms 10 yıl önce Şikayet Et
    bizim büyüklüğümüz müslüman olmakladır.. bizim türklüğümüz osmanlı türklüğü milliyetçiliğimiz osmanlı milliyetçiliği, bin yıldır islamla beraber şekillenen müslüman türk hüviyeti, zaten övünülecek kısımda orada, türklüğümüzle ancak selçukluyla osmanlıyla övünürüz. islamım türküm övünürüm bunla, ecdadım hizmet etmiş bu yolda, malazgirtte alparslana selçukluya rakip olan türkle bizim işimiz yok. bizim büyüklüğümüz müslüman olmakladır.
    Cevapla
  • Küskün yorumcu 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu şarkının milliyetcilerle ne ilgisi var?. Türkiye deki MHP mi milliyetçi? CHP nin ruh ikizi mi? Milliyetçilik vatan sevgisi imandandır kavramından gelir.
    Cevapla
  • Mehmet Kan 10 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir şarkı. Şimdiye kadar en az 100 kere dinledim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Netanyahu dünya için güvenlik sorunu!
Kızılay 2024 yılı kurban bedel fiyatını açıkladı!