Davutoğlu: Bayrağımız göndere çekildi

Türkiye'nin Suriye'ye yaptığı büyük operasyonun ardından gözler Başbakan Ahmet Davutoğlu'na çevrildi.

GİRİŞ 22.02.2015 07:50 GÜNCELLEME 22.02.2015 11:47
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu konuyla ilgili olarak "Bugüne kadar büyük bir onur ile görev yapan Süleyman Şah Saygı Karakolu personeli de TSK'nın Şah Fırat operasyonu ile yurda dönmüşlerdir" açıklamasında bulundu. 

Türkiye sınırına 35 km uzaklıkta bulunan Süleyman Şah Türbesi'ne yapılan operasyonun ayrıntılarını Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter'dan açıkladı. Gece boyunca operasyonu büyük bir titizlikle takip eden Başbakan Davutoğlu, "Ecdadımızın emaneti Süleyman Şah'ın naaşı Suriye içindeki yeni mekanına geçici olarak nakledilmek üzere ülkemize getirilmiştir" dedi.

İşte Davutoğlu'nun açıklaması:

-"Süleyman Şahın naaşının nakledileceği Suriye Eşmesinde bir bölge ordumuz tarafından kontrol altına alınmış bayrağımız göndere çekilmiştir" 

-"Her türlü riski barındıran çatışma ortamında Suriye toprakları içesinde gerçekleştirilen bu son derece başarılı operasyon nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman personelini bir kez daha tebrik ediyorum"

- "Bugüne kadar büyük bir onur ile görev yapan Süleyman Şah Saygı Karakolu personeli de TSK'nın Şah Fırat operasyonu ile yurda dönmüşlerdir"

YORUMLAR 16
  • Manşet komik 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Davutoğlu askeri bir operasyonu bizzat yönetemez ancak ordumuza emir verir askerde aldığı emir doğrultusunda operasyonu planlar ve icra eder zira Sayın Başbakanımızın askeri nir operasyonu yönetebilecek eğitimş yok
    Cevapla
  • anlam bozukluğu 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan Davutoğlu, "Ecdadımızın emaneti Süleyman Şah'ın naaşı Suriye içindeki yeni mekanına geçici olarak nakledilmek üzere ülkemize getirilmiştir" dedi.
    Cevapla
  • SAKALLI 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu baskında ölecek olan sizin evladınız değil devlet en gerekli olanı yaptı hala havlıyorsunuz.havlayın bol bol nede olsa öldükten sonra yaptıklarınızdan hesaba çekileceksiniz.Allah razı olsun RTE -DAVUTOĞLU-ÖZELDEN
    Cevapla
  • biri 9 yıl önce Şikayet Et
    korunması daha kolay bir yere getirme çok iyi bir gelişme.zira orada her türlü komplo için malzeme olabilirdi.gereksiz yer can zayiatı vermek düşünülemez.tamam şehitlik büyük mertebedir ama insanları bile bile öldürtüp şehit etmek mantıksızdır.
    Cevapla
  • Seçim 9 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman şah türbesi seçim öncesinde başılarak askerlerimiz öldürelecekti ve seçim öncesi AK partiyi zayıflatmak için provakasyon amaçlı kullanılacaktı bu olay. ABD ve dış güçlerin AK partiyi bitirme planı bu hamle ile bozuldu, dıı güçlerin ülkemizdeki maşası paralelciler ve ulusalcı geçinen tayfanın zoruna gitmiş bu olay aşağıda bir kaç yrumdan anladığım kadarıyla.
    Cevapla
  • Giderli 9 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın kardeşim faiz lobisi ve paralelciler yine iş başında hatta cinlerle iş birliği bile yapmıştır bu haşhaşiler
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynen yazdığın gibi kardeşim. her yazdığın kelimeye katılıyorum. TSK tebrik ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek