Kılıçdaroğlu'ndan Şah Fırat Operasyonu'na tepki

Kılıçdaroğlu TSK'nın gece yarısı Süleyman Şah Saygı Karakolu'na düzenlediği operasyonu eleştirerek "Hesabını soracağım" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Şah Fırat Operasyonu'na tepki
Kılıçdaroğlu'ndan Şah Fırat Operasyonu'na tepki
GİRİŞ 22.02.2015 16:25 GÜNCELLEME 23.02.2015 05:47
Bu Habere 247 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Süleyman Şah Saygı Karakolu'na gece yarısı operasyon düzenledi. Karakolda görev yapan 44 bordo bereli Türkiye’ye getirildi. Operasyon sonrası Genelkurmay'dan askerlerimizin ve emanetlerimizin başarılı bir şekilde kurtarıldığı açıklaması yapıldı.

KILIÇDAROĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

Şah Fırat operasyonunun başarılı bir şekilde sonuçlanması başta Türkiye olmak üzere dünya basınında geniş yer alırken karşıt görüşlü parti liderleri ise genelde bu operasyonu tepki gösterdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Şah Operasyonu'yla ilgili Twiter hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

Erdoğan'dan Davutoğlu'na operasyon telefonu


"GÜÇLÜ HÜKÜMET TERÖRİSTE DERSİNİ VERİR"

"Teröristin önünde eğilen, vatan toprağını satan hükümet, yarın karşılaşılacak diğer tehditlere karşı ilk işinin 'kaçmak' olacağını gösterdi. Güçlü devlet, karşılaşılan ilk tehditte topraklarını bırakıp kaçmakla değil, teröristlere dersini vermekle olunur. Bu utanç Türkiye'ye fazla!

Bahçeli'den operasyona sert tepki


"HESABINI SORACAĞIM"

Kendi karakolunu yıkıp, kendi askerini geri çekip, kendi toprağını terk etmeyi 'başarı' diye sunmak danışıklı bir dövüşün kanıtıdır. Süleyman Şah'tan kaçma talimatını verenler yarın bu ülkeden de kaçacak; ancak Türkiye'ye yaşattığınız her türlü utancın hesabını soracağım."

YORUMLAR 247
  • ÇİKO 9 yıl önce Şikayet Et
    sana yalnızca yuh diyorum.
    Cevapla
  • yenycery 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir akraban orda olsaydi da gorseydik. Neden kurtarmiyorlar diye naralari basardin. Ulusal guvenlikle ilgili konularda nasil boyle pervasiz olabiliyorsunuz anlamak zor...
    Cevapla
  • B alpay 9 yıl önce Şikayet Et
    y once sen SSK nin hesabini verde sonar bunun hesabini sorarsin
    Cevapla
  • selda 9 yıl önce Şikayet Et
    bu muhalefet hasedinden catlayacak, cözüm üretemeyen, durmadan sizlanan, igrenc ve itici tipler bunlar, Allah AKP nin her daim yardimcisi olsun.
    Cevapla
  • alex antalya 9 yıl önce Şikayet Et
    har bi senden devlet ada mı olmazzzzzzz... oylar akp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor