Işılak: Meclis'te olmaları beni yaralıyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Uğur Işılak, HDP'lilerin AK Parti'ye demokrasi dersi vermeye kalkışmasını sert sözlerle eleştirdi.

GİRİŞ 30.05.2015 14:48 GÜNCELLEME 30.05.2015 15:50
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Uğur Işılak dün akşam katıldığı bir televizyon programında HDP'nin şiddeti meşrulaştıran açıklamaları ve eylemlerini eleştirdi.

Teröre karşı olduğunu ifade edemeyen bir partinin TBMM'de yer almasının kendini yaraladığını söyleyen Işılak, 'Dağdaki örgütten talimatlar alarak hareket edeceksiniz, bir tarafta eli silahlı insanlardan talimat alacaksınız, sonra kalkıp 13 yıldır iktidarda olan partiyi demokrasi düşmanı ilan edeceksiniz. Bunların demokrasi anlayışı nedir onu da bilmiyorum. 'İstediğimiz adamı öldürelim siz karşımayın, istediğimiz zaman halkı tehditle sandığa götürelim siz karışmayın, istediğimiz zaman musluklardan kan akıtalım siz karışmayın' diyorlar. Böyle bir demokrasi ve özgürlük anlayışı olur mu? Benim ekibimde Kürt arkadaşlarım da var. Ben zaten Türk ve Kürtçlüğe karşıyım. Zaten peygamberimiz . 'Üstünlük takvadadır' demiştir' dedi.

İşte Işılak'ın açıklamaları;

YORUMLAR 77
  • siirtli 8 yıl önce Şikayet Et
    sen nerden geldın fırıncı bu sozlerın eskın cok kulanırdın yenı sözlerle gel
    Cevapla
  • anonim 8 yıl önce Şikayet Et
    Ummetcilik yapıyorsun bu memlekette ummetten olmayanlar da var onlari dışlamış olmuyor musun. Bi de şu silah zoruyla millete oy kullandiriyorlar yalanindan vazgeçin artik. Yil olmuş 2015 hala buna inanan insanlar varsa hayret ediyorum :)
    Cevapla
  • Müverrih Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayır, ümmetçilik yapan ümmetten olmayanları dışlamış olmaz. Çünkü İslam laiklik gibi değildir. İslam'da din hürriyeti vardır. Müslim ümmetten olmasanız da kendi aranızda kendi yasalarınızca yönetilirsiniz. Ama laikçilik dini öyle değildir. Laikçilik Müslümanlara ve diğerlerine haklarını vermez ki kendi yasalarınca kendilerini idare etsinler. Laiklik totaliter ve faşizandır. Yasa ve kültür çoğulculuğuna dayalı İslam'ı laikçilik diniyle karıştırma diyeceğim, ama eminim ki anlattığımı anlamadın bile. Eh, ne yapalım. Herkes anlamaz, anlayamaz. İnsanlık hâli. :)
    Cevapla
  • Hdp 8 yıl önce Şikayet Et
    Bana Bi Bunu aÇIKLaa Hdp Kimi Zorla Sandk Başına Götürmş Sen Hangi Bi Nesilden Bahsetiorsn Zatenn Sizin Gibi IRkçı İnsalar Oldukçe Bizdee Burda Sizinle Mücadele Etmek İçin Warz
    Cevapla
  • fathin torunu 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bizleri birbirimize dusmekten muhafaxa eylesin amin.....
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söyülüyorsun abi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi