Şimdiye kadar hiç olmadı! Bir ilk gerçekleşebilir

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Erdoğan'ın Davutoğlu'nu Başbakan olarak atayıp seçim hükümeti kurdurabileceğini söyledi.

Şimdiye kadar hiç olmadı! Bir ilk gerçekleşebilir
Şimdiye kadar hiç olmadı! Bir ilk gerçekleşebilir
GİRİŞ 07.08.2015 02:50 GÜNCELLEME 07.08.2015 15:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Milletvekilliği ve Meclis'teki görevleri sona erdikten sonra ''Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'' görevine getirilen Prof. Dr. Burhan Kuzu, önemli açıklamalarda bulundu.

Koalisyon görüşmeleri sürerken önümüzdeki süreçte yaşanabilecekleri değerlendiren Kuzu, ufukta üç yol göründüğünü belirtti. İlk seçenek olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim hükümetine yol verebileceğini ifade eden Kuzu, Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığında tüm partilerin katılımıyla Türkiye’nin erken seçime gidebileceğini söyledi.

Kuzu, ''Bunun uygulaması Türkiye'de şimdiye kadar hiç olmadı'' dedi. İkinci yol olarak Meclis'te seçim kararı alınabileceğini ifade eden Kuzu, son seçenek olarak ise dışarıdan destekli bir AK Parti hükümetinin ülkeyi erken seçime götürebileceğini vurguladı. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 16
  • kayserili 8 yıl önce Şikayet Et
    işte ümmetin komutanı tüm ümmet emrinde ALLAHın aslanı sen emret tüm ümmet senin emrinde ey din düşmanları bilesinizki ümmet bir işaretine bakıyor ama o sabrediyor sabırda biryere kadar
    Cevapla
  • zeki alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar ne diyorsa SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ Millet ve Devlet için ne gerekiyorsa ilkmiş-sonmuş dinlemez ve bakmaz hemen gereğini yapar. Bundan da hiç şüphemiz yoktur.
    Cevapla
  • hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Binkere haketti diyor ama bir kere tesebbus etmediniz kapamaya, korkuyonuzmu yoksa, bundan böyle korkaklarida meclise aldirmamamiz lazim....
    Cevapla
  • HainKurt 8 yıl önce Şikayet Et
    ne guzel olur mecburi secim hukumeti :) MHP naapar bu durumda, meclise gelmez mi? ha ha... hukumette ocu var deyip, bahceye mi saklanir... ne komik bir durum. aciyorum bu MHP lerin haline...
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    ak partili yorumcu kardeşime katılıyorum. Özellikle bu cemaatle mücadele etmek lazım. He kurumda varlar. Özellikle Yeni kurulan üniversitelerde çok etkinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vatandaşın sesine kulak verildi! 3 defa yakalanan firmalar kapatılacak
CNN ve NYT o haberleri neden yayınladı?