Burhan Kuzu: Buna şerefsizlik derler

Prof. Dr. Burhan Kuzu, PKK'ya yönelik operasyonların Ak Parti'nin oylarını yükseltmek için yapıldığını iddia edenlere sert tepki gösterdi:

Burhan Kuzu: Buna şerefsizlik derler
Burhan Kuzu: Buna şerefsizlik derler
GİRİŞ 10.08.2015 17:12 GÜNCELLEME 10.08.2015 17:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Yenişafak'tan Nil Gülsüm'e konuştu. Kuzu, Operasyonları olası seçimle ilişkilendirenlere ateş püskürdü. Kuzu, "Buna bizim oralarda kitapsızlık, şerefsizlik denilir." dedi.

Kuzu'nun açıklamaları şöyleydi: "Utanmadan, HDP'ye ve MHP'ye giden oyları getirebilmek için bu operasyonları yapıyorlar diyorlar. Buna bizim oralarda kitapsızlık, şerefsizlik denilir. Memleketin, devletin başkanı sırf seçimde AK Parti gelsin diye bu kadar şehidin olmasına sebep olacak, memleketi kaosa sokacak öyle mi! Olacak iş değil. Başından beri Demirtaş'a destek olanların bir hedefi Çözüm Süreci'ni sonlandırmak öte yandan da Öcalan'ı kenara çekmek. Dikkat ederseniz PKK da masum ve sempatik gösterilemeye çalışıldı. Hatta Pervin Buldan bir ara PKK terör örgütü değildir bile dedi. Sanki PKK, Kanarya Sevenler Derneği. Bu kesimlerin hepsi Tayyip Bey'i milli duruşuyla önlerinde bir engel olarak görüyorlar. İşin öz esası bunlar Tayyip Bey'le de baş edemezler."

YORUMLAR 6
  • RAMBO 8 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık burhan başkan böylesi iftiracılar her sözü hakediyor az bile demişsin
    Cevapla
  • dnşımü 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl hukukçu bunu kim prof yapmış konuşuyo
    Cevapla
  • tc vatandaşı 8 yıl önce Şikayet Et
    Allaha karşı nankör olan kuluna karşı nankör olmaz mı
    Cevapla
  • ali ünlüer 8 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık, bu Erdoğan düşmanları çok ileri gitmeye başladı
    Cevapla
  • mehmet kaplan 8 yıl önce Şikayet Et
    ak partinin buna ihtiyacımı var zaten yapılan hizmetler ortda ama bunu anlıyacak kafa lazım.hala daha geçmişi özleyenler var.bu millet adam olmaz nedni çok basit o kadar yapılan hizmetleri görmüyorlar bu nasıl iş anlamadım.demekki insn oğlu nankör oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dev derbi yarın: Galatasaray-Fenerbahçe! Şampiyonluk düğümü çözülüyor
Atama kararları Resmi Gazete'de