Erdoğan görevi Kılıçdaroğlu'na verecek mi?

Saray Sofrası konukları "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na vermeyecek gibi görünüyor" dedi.

GİRİŞ 19.08.2015 03:15 GÜNCELLEME 19.08.2015 13:42
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın seçimlere iki aylık bir seçim hükümeti ile gidileceğini söylerken, "Ülkenin sağlıklı bir şekilde seçime gitmesini arzuluyoruz" dediği öğrenildi. Dün Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda edebiyat, tarih ve düşünce dünyasından önemli isimleri ağırlayan Erdoğan'ın süreçle ilişkin izleyeceği yol haritasına ilişkin ipuçlarını misafirleri aktardı. 

KILIÇDAROĞLU'NA GÖREV VERMEYECEK

Misafirlerin aktardığı bilgilere göre Erdoğan, Davutoğlu'nun görevi iade etmesinden sonra seçim hükümeti kurulması kararı verecek, Kılıçdaroğlu'na görev vermeyecek. 

"Milli Mirasımız ve Gelecek Tasavvurumuz" teması ile toplanan Sofra'da Türkiye'nin sanattan, sinemaya, tarihten, edebiyata kadar çok geniş yelpazede istişare yapıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 44
  • akyazili 8 yıl önce Şikayet Et
    gelin birlik olalim a parti be parti onemli deyil. recep babay sahip cikalim annesi mefaat etti baska tayyib erdogan dunyaya getiremez onun icin degerini bilelim dis ulkeleri bile rahatziz etti karizma adam gibi adam
    Cevapla
  • akyazil 8 yıl önce Şikayet Et
    recep tayyip erdogan seni ben cok seviyorum ben 39yasindayim demokrasiyi seninle sevdim tc vatandasi olarak senin sayende sandik nedi ogrendim oy atmak ögrendim amir halk ögrendim
    Cevapla
  • akyazil 8 yıl önce Şikayet Et
    tayyip erdogan bana savasda omzunda askerlere su goturen kadini hatirlatiyor dedem atami hatirlatiyor otekilere bakinca gevurlasmak nasil olur onu hatirlatiyor
    Cevapla
  • öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    ülke şu anda batmış durumda dolar euro her şey yüzde 100 arttı
    Cevapla
  • Hakkı Savun 8 yıl önce Şikayet Et
    Görevi Baykala verecek ve buna kılıçtaroğlu gıkını çıkaramayacak. Seçim hükümetinin bir partinin genel başkanına verilmesi etik olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!