Altınok: Hesabı er ya da geç görülecek

İçişleri Bakanı Selami Altınok, dün Muş ve Erzurum'da Jandarma komutanlıkları ile emniyet müdürlüğü ve valilikleri ziyaret etti.

Altınok: Hesabı er ya da geç görülecek
Altınok: Hesabı er ya da geç görülecek
GİRİŞ 06.09.2015 03:49 GÜNCELLEME 06.09.2015 03:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Önce Muş'un Varto ilçesine helikopterle giden Altınok, İlçe Jandarma Komutanı Oğuzhan Erdoğmuş'la bir süre görüştü. Bakan Altınok, 4 Ağustos'ta teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan astsubay Faruk Arı, uzman çavuşlar Erkan Akyüz ve Ertuğrul Demir hakkında bilgi aldı. 

Saldırıda yaralanan astsubay Arı ile görüşen Altınok, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Allah bir daha göstermesin. Bu mücadele sonuna kadar gidecek. Bu memlekete, millete hainlik yapanların da hesabı öyle veya böyle görülecek. Bugüne kadar görüldü. Bundan sonra da devam edecek" dedi. Varto'nun ardından Muş'a, oradan da Erzurum'a geçen Bakan Altınok, Erzurum Valiliği'ni ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Altınok, seçimin huzurla yapılması için bakanlık olarak, valilikler, emniyet, jandarma, silahlı kuvvetler ile birlikte tüm gayreti göstereceklerini söyledi. 

KAMERA KARARI YSK'NIN 

Bakan Altınok, seçim güvenliğinin sağlanması için oy verme merkezlerinde görüntü kaydı yapılmasına yönelik soruya da şu yanıtı verdi: O tabii Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) görevi. YSK bir karar alırsa hükümetimiz o manada kaynağı sağlayıp kamera yerleştirme veya başka tedbirler gerekiyorsa onları rahatlıkla yapabilecek imkana sahiptir. 

YORUMLAR 1
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan bir e d.bakır-silvan ı ziyaret edin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı