Karakaya'nın vefatı Erdoğan'ı da derinden üzdü

Yeni Akit Gazetesi'nin Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın vefatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da derinden üzdü.

Karakaya'nın vefatı Erdoğan'ı da derinden üzdü
Karakaya'nın vefatı Erdoğan'ı da derinden üzdü
GİRİŞ 31.12.2015 08:07 GÜNCELLEME 31.12.2015 10:21
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, vefat haberini Karakaya'nın kaldırıldığı Kral Fahd Hastanesi'nde aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret için gittiği hastanede vefat haberini almasının akabinde, Karakaya'nın eşi Aysel Karakaya ve Yeni Akit'in sahibi Mustafa Karahasanoğlu ile birer telefon görüşmesi yaparak taziyelerini iletti.

Karakaya, Medine'de otelde kalp krizi geçirmesinin akabinde, Cumhurbaşkanlığı sağlık ekibinin ilk müdahalesi eşliğinde ambulansla hastaneye kaldırılmış, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Karakaya'nın naaşı, Cumhurbaşkanlığı heyetini taşıyan "TUR" uçağıyla bugün İstanbul'a getirilecek.

YORUMLAR 72
  • Musti 8 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun büyük usta.
    Cevapla
  • AHMET 04 (Ağrı) 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. İslamın gür sesleri hiç bir zaman unutulmaz reis. Unutulsaydı eğer hz. Hamza unutulurdu. Bu çağın en büyük cenklerinden biri de şüphesiz kalemdir kalem...
    Cevapla
  • Necati 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dava adamıydı
    Cevapla
  • Diyagram 8 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Abimize Allah'tan rahmet diliyorum.28 şubatın tüm ağırlığını hissettiğimiz o günlerde dik duran nadir insanlardan bir insandı..Dosdoğru bir insandı.Adam gibi adam güzel bir Müslümandı..Helal olsun..
    Cevapla
  • Vedat Cebeci 8 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Karakaya ya Allah rahmet eylesin.Kalemi keskin ve güçlüydü.Çekinmeden,korkmadan bildiyi doğrultuda yazar,hep haklının ve Hakkın yanında dobraca dururdu.Haksızı,Zalimi,ve kötü niyetli sahtekarları yerden yere vururdu.Bu yüzden birtakım maskeli çevrelerce hiç sevilmezdi.Son zamanlarda FETÖ terör Örgütü'nün foyasını ortaya çıkardığı için başı onların davalarından kaldıramıyordu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Dünya Türkçülük Günü mesajı
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı