Yıldırım'dan saldırı sonrası yeni açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, 'Teröristler güvenlik sisteminden geçemeyince uzun namlulu silahlarla ateş açarak içeriye girmiştir' dedi.

GİRİŞ 29.06.2016 22:46 GÜNCELLEME 30.06.2016 10:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'de bulunan Arnavutluk Başbakanı Rama ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

'TERÖRİSTLER ATEŞ AÇARAK İÇERİ GİRMİŞTİR'

Toplantıda dünkü saldırı hakkında bilgi veren Başbakan Binali Yıldırım, "Çalışmalar devam ediyor. DAEŞ olduğuna dair düşüncemiz ağırlık kazanarak devam ediyor. Şunu belki kamuoyunun bilmesinde yarar görüyorum teröristler normal güvenlik sisteminden geçemeyince, geri dönüp valizlerinde bulunan uzun namlulu silahları alarak ateş açarak içeri girmiştir.

Havaalında fiziki kontrol yapmak yetmez. Dışarıdan silahla yapılacak saldırıya karşı tedbir almak gerekebilir. Güvenlik sayısını artıracağız" dedi.

YORUMLAR 7
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    mesele havalimanı değil, mesele teröristlerin ülkemizde olması ve silah vb sahibi olması. yoksa havalimanı kutsalımız değil. havalimanına saldıramazsa çok güvenlikli olsa oh başardık mı diyecez ? terörist ülkemizde ve silahlı bombalı, havalimanını süper korursun o da havalimanına saldırmaz mavalimanına saldırır. önceliğimiz teröristleri ülkemiz sınırları içinde yok etmek barındırmamak olmalı. bunun içinde rutin baskın ve aramalar, idam ve sınır güvenliği şart oğlu şart.
    Cevapla
  • sss 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kardeşim
    Cevapla
  • cevaphakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul polisi zaten yetersiz nasıl güvenliği arttıracaksınız.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    o zaman başkanım hemen şu sistemi kuralım hiçbiyerde olmasa bile biz yapalım böyle durumlarda güvenlik alanını saran çelik kepenkler olsun biri silahı çıkardıgı an bütün kepenkler insin aşağı güvenlik alanını korusu içeri geçişi imkansızlaştırsın mutlaka yapalım
    Cevapla
  • AkGenç 7 yıl önce Şikayet Et
    Polis hangi birini arıyacak kardeşim? Devamlı uçuş yaptığım yer AHL. Görüyoruz milleti 1 kere ötüyorlar elle arama yapıyor polis sonra bidaha geçiyor ayakkabıları çıkarmasını istiyor millet 40 ton laf ediyor. Hangi birini didik didik arayacak. Arkadaşın söylediği çok mantıklı ve pek çok özel şirkette, Beyaz Saray'ın acil çıkışında vs kullanılan bir sistem. Çelik, yakılmaz, yıkılmaz, sağlam kepenk ile yapılıyor ama koca havalimanına öyle bir şey yapmak mümkün değil. Dünyanın parası. O yüzden hiç bi havalimanında yok öyle bişey.
    Cevapla
  • adam 7 yıl önce Şikayet Et
    yaw git
    Cevapla
  • Kara 2 7 yıl önce Şikayet Et
    buna gerek yok havalimani ilk girislerinde polisin sorgusuz sualsiz arama hakki olmasi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor