Kışanak Kocaeli F Tipi Cezaevine nakledildi

Tutuklanan Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve DBP'li Belediye Meclis Üyesi Fırat Anlı, Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

GİRİŞ 31.10.2016 15:18 GÜNCELLEME 31.10.2016 16:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 25 Ekim'de gözaltına alınan ve dün sevk edildikleri adliyede savcılık ifadelerinin ardından, çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanan Kışanak ve Anlı'nın, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildiği öğrenildi. Kışanak ve Anlı'nın havayolu ile İstanbul'a oradan da karayolu ile Kocaeli'nin Kandıra ilçesine götürüldüğü belirtildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında, hakkında gözaltı kararı verilen Kışanak, 25 Ekim günü Diyarbakır Havalimanı'nda, Anlı ise adresinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınmıştı. Kışanak ve Anlı dün sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştı.

YORUMLAR 12
  • Akp 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet sıradaki
    Cevapla
  • belcikadan 7 yıl önce Şikayet Et
    oyyoyyyy bir de curuyup gitse orda
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    benim vergilerimle beslemeyiiiiin idam edin
    Cevapla
  • v.ali 7 yıl önce Şikayet Et
    bolkandilli rüyalar görür artık.
    Cevapla
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    ötekileride bekliyoruz.......
    Cevapla
  • Hukuk 7 yıl önce Şikayet Et
    İş hukukta demiş ama bir güzelde temize çıkarmış Fahri bu terör destekcilerini. Milletin hakkı hukuku işliyor şimdi merak etmeyin.
    Cevapla
  • Fahri 7 yıl önce Şikayet Et
    İş hukukta, Bunlar terör örgütüne üye değil, Milletvekili oldular. Kimse engel olamadı. Örgütün onlardan beklentileri vardı onlarda yapmak zorunda kaldılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı