Olağanüstü MYK'nın ardından CHP'den açıklama

CHP MYK'nın 2 saat süren olağanüstü toplantısının sona ermesinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl açıklama yaptı.

Olağanüstü MYK'nın ardından CHP'den açıklama
Olağanüstü MYK'nın ardından CHP'den açıklama
GİRİŞ 06.11.2016 00:28 GÜNCELLEME 06.11.2016 00:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplandı. İzmir programını yarıda keserek akşam saatlerinde Ankara'ya dönen Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde MYK'yı topladı. Basına kapalı gerçekleşen toplantı 2 saat sürdü.

TÜM MYK ÜYELERİ SÖZ ALDI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, pazar günü de genel merkezde Parti Meclisi'ni (PM) olağanüstü toplayacak. Toplantıya CHP milletvekilleri de katılacak. MYK ile ilgili bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Olağanüstü toplantıdaki tek gündem maddemiz, bazı HDP milletvekilleriyle Cumhuriyet Gazetesi yazar ve yöneticilerinin tutuklanmasıydı" dedi. Tüm MYK üyelerinin söz alarak değerlendirmelerde bulunduğunu aktaran Bingöl, daha geniş kapsamlı değerlendirmenin ise yarın öğlen yapılacak olağanüstü PM'de ele alınacağını bildirdi. Bingöl, PM'nin de yine aynı gündem maddeleriyle toplanacağını söyledi.

YORUMLAR 9
  • bir vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    topunuzun ALLAH belasını versin...hayırsız, boş adamlar....şu ülkeye bir çivide siz çakın be...yeter artık...
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin yüz karaları
    Cevapla
  • MAHO AĞA 7 yıl önce Şikayet Et
    Birde şu milletin lehinde toplanın da görelim nolur.
    Cevapla
  • niğdeli 7 yıl önce Şikayet Et
    sizin toplantınızdan birşey çıkmaz boşuna toplanmayın.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Partinin çıkarına değil, vatanın hayrına olsun. Vatan hainleri değil, vatanına hizmet edenler için olsun. Çünkü vatan hainleri Dış ülkeler zaten kucak açmış ve açmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • öm of 7 yıl önce Şikayet Et
    ülkemde o kadar olay ve işgal girişimi olurken toplanma dı bunlar artık chp li müslüman gayrimüslüm ülkemin vatandaşları artık birlik olma zamanı bunların gittiği yol belli oldu bunları destekleyen ülkesine çocuklarına torunlarına ailesine ihanet eder yarın suriye gibi oluruz allah korusun bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu