Erdoğan: İzmir'e gidiyoruz buyur gel!

Evet oyu verenleri İzmir'den denize dökeceğini söyleyen CHP'li vekile Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan davet geldi: Yarın İzmir'deyiz buyur gel...

Erdoğan: İzmir'e gidiyoruz buyur gel!
Erdoğan: İzmir'e gidiyoruz buyur gel!
GİRİŞ 08.04.2017 22:36 GÜNCELLEME 09.04.2017 07:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 TV'de konuk olduğu canlı yayında, CHP'li vekillerin skandallarını yorumladı.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın seçim otobüsünün üzerinden vatandaşla küfür etmesini ve CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un "evetçileri denize dökme" tehdidini değerlendiren Erdoğan, "yarın İzmir'deyiz, buyur gel" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

"HALKIM BUNA GEREKEN CEVABI VERECEK"

Artık bunların sonunun geldiği alametidir. Benim de söyleyecek sözüm var da. Benim polisime sen it diyemezsin. Sanırım o trafik polisi, görevini yapıyor. Halkım buna gerekli cevabı verecek.

"YARIN İZMİR'DEYİZ BUYUR GEL"

Denize dökeceğiz derken genel başkanın adına mı söylüyorsun kim adına söylüyorsun. Ben ne dedim bunları özel bir demokrasi müzesi yapacağız, bunları güzel objeler olarak orada değerlendireceğiz dedim.Sosyal medya patlıyor. Ne diyorlar? Yenikapı fotoğraflarını paylaşarak gel buradan dök diyorlar. Yarın İzmir'deyiz buyur gel. Orada yapalım, oradayız. Siyasette affedilmeyecek sözlerdir. Eline sahip olacaksın, diline sahip olacaksın, beline sahip olacaksın. Bu nedir ahlak sahibi. Bu ağızla kalkacaksın sen orada it diyeceksin. O adam köşe yazarlığı yapmış, cezaevine girmiş, kitap yazmış vs.

YORUMLAR 16
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu korkakları darbe gecesi biz gördük Reis. Bütün hepsini bir araya getirsen bir tane adam çıkmaz.
    Cevapla
  • apaci 7 yıl önce Şikayet Et
    Kukla bir devlet Köle bir millet Olmamak için EVET artik uyanma vakti geldi hep birlikte beraberce daha güçlü olabilmek için koalisyonlarla kaybedecek vaktimiz yok gelecek genlerimize özgür bir irade hür bir millet bırakmak için EVET
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP denize kanalizasyon ve çöp döker onuda medeni ve çağdaş akparti temizler
    Cevapla
  • yenice 7 yıl önce Şikayet Et
    parti başkanınız size demedimi? "16 nisan a kadar akıllı olun, 16 nisan a kadar milletin vekili takliti yapın, 16 nisan a kadar takiye yapın, halktanmış gibi davranın" diye, gerçi kendi de sözünde duramadı, eee ne yaparsın, efendi kedi de bir yere kadar, fareyi görünce hepiniz sapıttınız, fabrika ayarlarına döndünüz.
    Cevapla
  • Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Evetçileri değil o chp'li vekil "Sevrcileri ve vatan hainlerini yine denize dökeriz" dedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı