Erdoğan sonucu gördü, hemen o ismi aradı!

Referandumda yüzde 96,3 oy çıkaran Adıyaman’ın Sincik ilçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut’u arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincik halkına teşekkür etti.

Erdoğan sonucu gördü, hemen o ismi aradı!
Erdoğan sonucu gördü, hemen o ismi aradı!
GİRİŞ 16.04.2017 19:57 GÜNCELLEME 16.04.2017 20:06
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Adıyaman’ın resmi olmayan sonuçlara göre Sincik ilçesinde yüzde 96.3 oranla ‘Evet’ oyu çıktı. 2011 Genel seçimlerinde yüzde 91.57 oy oranı ile AK Parti’ye destek veren Sincik ilçesi, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 95.7 oy oranı ile şampiyonluk ünvanını korumuştu. 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde de yüzde 90.71 oy oranı ile şampiyon olan ilçe son halk oylamasında ise açıklanacak resmi sonuçlara göre yeniden şampiyon olması bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçede çıkan alınan yüzde 96.3 oranla ‘Evet’ oyu üzerine Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut’u telefonla arayarak yüzde 96.3 oy oranı için teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la telefonla görüşmesi sonrası Başkan Korkut, görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızla yaptığımız telefon görüşmesinde, bütün Sincikllilere teşekkür ederek selamlarını iletmemi istediler" ifadelerini kullandı. 
 

YORUMLAR 29
  • KLM 7 yıl önce Şikayet Et
    Harran %97 evet demiş düzeltelim
    Cevapla
  • sivaslım 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim köyde yüzde 98 evet cikti
    Cevapla
  • Cnr 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis partinin başına geç halktan uzaklaşan, vekil, kaymakam, vali, parti çalışanı, fetöcü, kim varsa temizle ekonomiyi düzelt işsizlik ve enflasyonu çöz fetö maduru 1 kişi bile varsa ayıkla halk bu mesajı verdi bunu atlama
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki büyük başarıdır. fetö,pyd,pdy,deaş, pkk ve diğr.ne rağmen.Tabiki büyük başarıdır Almanya, Hollanda,Belçikaya rağmen. Tabiki büyük başarıdır avrupa, ABD, RUSYA, ÇİN ve dğr.ne rağmen, HATTA DÜNYAYA RAĞMEN.
    Cevapla
  • okan 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bir ankaralıyım ve turkiyeliyim canımı veririm ulkeme ama sanlıurfa malatya elazı erzurum trabzon adıyaman aksaray ve diyer evet yuksek çıkan tum illerimi trsekur ederim ankara istanbul yazıklar olsun bir ankaralı olarak utandım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor