AKPM'nin kararına CHP'den skandal destek!

AKPM'nin bugün aldığı skandal Türkiye kararına CHP'li vekilden destek geldi. CHP'li vekil AKPM'yi haklı bulurken 'Sorumlu hükümettir.' dedi.

GİRİŞ 25.04.2017 14:18 GÜNCELLEME 25.04.2017 14:44
Bu Habere 141 Yorum Yapılmış

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Türkiye'yi siyasi denetim altına alma kararı verdi. Türkiye, 13 yıl sonra yeniden siyasi denetime alındı.

Skandal karara anamuhalefet partisi CHP'den gelen ilk yorum ise şaşırtmadı.CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, AKPM'nin gerekçelerinde haklı olduğunu iddia ederek suçu yine hükümete attı. Kuşoğlu Twitter hesabından, "AKPM'nin kararına gerçekten üzüldüm ama gerekçeleri için çok yanlış diyemiyorum maalesef. Sebep olanlar bahane aramasın. Hükümet sorumludur." ifadelerini paylaştı

YORUMLAR 141
  • Ersoy21 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size.
    Cevapla
  • hizmet 6 yıl önce Şikayet Et
    chp nın bu ülkeye hizmet etme gibi bir amacı yoktur tek amacı ülkeden islami yaşantıyı kaldırmak yahudi siyonistlere yardım etmek,100 senedır çivi çakmtımı diyen yorumcu yaptıklarını da inkar etmiyelim iki şey yapmıştır 1,bir fermanla fransada ahlaksız oyunu yasaklıyan imparatorluğun kızını bikini giydirerek yahudilerın karşısına çıkarmıştır,fransanın intikamını almıştır,2 bir fransız askerının turk kadınının başortusune el uzattı diye fransız askerini vuran sütçü imamın okullarına başortusunu yasaklıyarak sütçü imamın kızlarını okula almamış fransız askerının intikamını almıştır
    Cevapla
  • KARADERELİ 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP zihniyeti asla değişmez, onun için asla bu ülkede iktidar olamayacaksınız.
    Cevapla
  • tammahi 6 yıl önce Şikayet Et
    chp 100 senedir ülkeye 1 çivi çaktımı aksine ülkeye zararı oldu allah ve millet şahittir buna
    Cevapla
  • Musti 6 yıl önce Şikayet Et
    chp zaten eskiden beri bizim inançlarımıza düşmandı.avrupa TÜRKİYE yi onlarla karıştırmayı planlıyordu baktıki Millet dik duruyor, onlarda chp den umudu kesip kendileri direk müdahil olmaya başladılar.Ama ALLAH Müminlerin dostudur ve galip gelecek olan da bizleriz inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor