Kılıçdaroğlu'na tokat gibi Deniz Gezmiş cevabı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamının yıldönümünde paylaştığı mesaja AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan cevap geldi.

GİRİŞ 07.05.2017 14:07 GÜNCELLEME 08.05.2017 07:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamının 45. yıldönümünde Twitter'dan bir mesaj yayınlayarak "Onların tek suçu eşitlik ve adalet peşinde koşmaktı. Deniz, Hüseyin ve Yusuf'un cesareti tüm yurtsever gençlerimize en büyük mirastır" dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu tweeti üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, geçmişte Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın idam kararının altında CHP'nin imzası olduğunu hatırlattı. Turan "Deniz Gezmişi cesaretinden dolayı mı Meclis'te CHP'liler idam edilmeleri yönünde oy kullandılar? Bu ikiyüzlülüğe son verin!" yazarak Kılıçdaroğlu'na Twitter'dan cevap verdi. 

CHP'nin bugün Deniz Gezmiş ve arkadaşları üzerinden iki yüzlülük yaptığını vurgulayan Turan, hem Meclis'te CHP'li vekillerin idam kararı yönünde oy kullandığı belgeleri hem de geçmişte Meclis'te bu konuyla ilgili yaptığı çarpıcı konuşmayı paylaştı.

YORUMLAR 7
  • konya..42 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Ak parti , süperrr.. cevap vermiş .Chp , akşam başka,sabah başka..the ent.
    Cevapla
  • nurullah19 6 yıl önce Şikayet Et
    C:H:P zihniyeti o günde bu gençleri kirli siyasetine alet edip, kargaşa teör estirip onların bır bir ölmesini sağladılar.kendilerince kahraman ilan ettiler Acak Bu ölümler bir kahramanlıksa kendi cocuklarının hiç bir kahramanlığı olmayacakmı
    Cevapla
  • Mithat 6 yıl önce Şikayet Et
    Tarihte de önce yahudilere eziyet eden kişiler yahudileri baş tacı yapıp müslümanlara zulmediyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu parti tarih BOYUNCA iki yuzlu davranmistir. Bunu tum turkiye anladi Allaha sukur basa gelemeyecekler. Butun fitne bunlarda.
    Cevapla
  • tersinim gerçeği 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu bu. Gafı bir iki üç beş değil ki. İdamını onayla, idama edilsin. Sonra sahip çık övgüler yağdır. İnsan bir şey söyler, bir şey iddia ederken ardını önünü düşünür. IQsunu baktırmak gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"