Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Rabia' cevabı

Ankara'da Emniyet ve Jandarma mensuplarıyla buluştuğu iftar yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Rabia çıkışına çok sert cevap verdi.

GİRİŞ 07.06.2017 22:28 GÜNCELLEME 08.06.2017 09:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Emniyet ve Jandarma mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Katar krizinin ardından Rabia işaretini "terör örgütü sembolü" olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu'na çok sert ifadelerle yüklendi.

Erdoğan şunları söyledi:

"Türkiye'de muhalefet partisinin başındaki zat, benim bu işaretimi (Rabia işareti) çok kıskanmış, herhalde çok da hoşuna gitmiş. 'Bir terör örgütünün işaretini kullanan' diyor. İçini söyle içini. Bu işaretin içeriğinde ne var. Bu işaretin içinde tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet var. Acaba beyefendi, sen bu ülkede tek millet değil de, çok millet mi istiyorsun, ondan mı rahatsız oldun?

Erdoğan: İçiniz rahat olsun, takip ediyorum

Hakkari'de bir tek Türk Bayrağı dalgalandıramadın. Tek bir devlet diyoruz. Eğer senin başka bir devlet düşüncen varsa buyur git."

YORUMLAR 16
  • xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    her daim var ol uzun adam
    Cevapla
  • murat işte. 6 yıl önce Şikayet Et
    thurgau isimli vatandaş. burası karın doyurma platformu değil. korkma açlıktan ölünmüyor, vatansızlıktan ölünür.
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Reis. Allah eksikliğinizi vermesin
    Cevapla
  • Açıktaki Polis 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanında seninleyiz Reis it ürer kervan yürür Katar kararın en büyük cesaret, belki diğer korkan islam ülkelerine örnek olur. Amerikanın müslüman kanıyla suladığı ortadoğu da yeniden doğuşun başlangıcı olur inşallah.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bazı şahsiyetsizler dışardaki kendilerini besleyen sahiplerine kuyruk sallayabilir reisim, burda da bir katar var demeye getiriyor bu kimliksiz mahluklar, temmuzda aldıkları cevabı okuyamışlar anlaşılan....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vekaletle kurban kesim bedeli açıklandı
Benzin ve motorine indirim geliyor