Bahçeli: Alparslan Türkeş haklı çıktı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. yılı anma etkinliği programında konuştu

GİRİŞ 26.11.2017 17:39 GÜNCELLEME 26.11.2017 18:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi'nce düzenlenen "Doğumunun 100. Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş 3. Türk Gençlik Çalıştayı ve Kurultayı" kapsamında Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programa katıldı.

Bahçeli konuşmasında şunları söyledi:

Bu muazzam toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen, katkısı bulunan, alın teri döken her kardeşime sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bağbuğumuzun doğumunun 100. yılında muazzez anılarını saygı ile, şükran ile yadediyorum. Yeni kuşaklar geçmişi unutacak kadar hafızasız, geleceği tasavvur edemeyecek kadar hayalsiz olursa imha ve iflas kaçınılmazdır. Geleceği koruyamayız, kurgulayamayız. Söz sahibi olamayız. Nereden gelip nereye gideceğimizin farkında olmalıyız.

Büyük liderler mücadelemizin rehberi, büyük fikirler toparlanışımızın harcıdır. Liderler vardır yaşadıkları zamanın dışına çıkarlar. Liderler vardır, dünya döndükçe, insanlık var oldukça unutulmazlar. Alparslan Türkeş Bey böyle bir liderdir. Tam 1 asır önce Lefkoşa'da başlayan kutlu bir ömür, 80 yılı devirerek 4 Nisan 1997'de Ankara'da son bulmuştur. Aradığı yol, açtığı ülkücü çığır Türk milletini kavramış, milli heyecanı bir şuurda toplamıştır. Kahraman bir nesil, özellikle 12 Eylül öncesi bu şuuru yaşatmak için şehadet şerbetinden içmiştir. Gelişmeler Alparslan Türkeş'i hep haklı çıkardı. Türk milliyetçiliğinin kaderi Başbuğ Türkeş ile değişmiştir. 

YORUMLAR 23
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah müslümanım. Önemli olan bu. Gerisi boş.
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek milliyetçiler söz konusu vatansa gerisi teferruat tır diyenlerdir. Bu ülkeyi karşılıksız seven vatanı için canını seve seve veren Türk İslam ülküsü ne inanan Yiğitler siz var oldugunuz sürece milletimiz tarihe yön verecek.
    Cevapla
  • VANLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Tükr-Kürt birdir, kardeştir.Türk Milleti bin senedir İslamiyete bayraktarlık etmiştir. Dini uğrunda milyonlarca şehit vermiştir. Binaenaleyh, kahraman ve fedakâr İslâm müdafilerinin torunlarına kılıç çekilmez ve ben de çekmem!"...BEDİÜZZAMAN sait NURSİ.
    Cevapla
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    helal sana kardeşim. bende DÜŞÜNCEDEYİM.TÜRKÜRT
    Cevapla
  • M.Kůrşat 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim diyarbakir kūrdū gibi sahte milliyetcikerden fitnelerden.biz Mhp lileri korusun.amin
    Cevapla
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    ZİYA GÖKALP ın TÜRKÇÜLÜĞÜN ESASLARI nı oku,oku,oku,oku adına LAYIK ol KÜRŞAT yanına da BÖRTEÇİNE ni AL senden bunu beklerdim.malesef insanlarınızı tanımıyorsunuz.yazık senin gibi MİLLİYETÇİYİM diyenlere çok üzgünüm ,çooooooooooooooooook
    Cevapla
  • Isvicre Tūrk 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet burdakilerin coğureferandumda o dediklerinle ayni saftaydi.senin gibi onlarda sahte cakmalarmiydi o zaman.hadi işine sahte kūrt olayan kimsin bilmem.
    Cevapla
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    REHBERİM ,KUR'AN dır. HEDEFİM TURAN dır.BAYRAĞIM ,YILDIZ ile HİLAL dır.SANCAĞIM ÜÇ HİLAL dır. DAVAM ,TÜRK-İSLAM dır.dava ne TÜRK nede KÜRT davasıdır. bütün mesele HAÇ ile HİLAL meselesidir.işte bende tarif ettiğim ,KÜRT lerdenim.ZİYA GÖLALP ın,GURANİ,SEZAYİ KARAKOÇ un tarif ettiği dava erinlerindenim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!