Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük şok!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı. Savcılık, CHP'den belgeleri istedi.

GİRİŞ 30.11.2017 17:15 GÜNCELLEME 30.11.2017 18:04
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmaya dikkat çekilerek  şöyle denildi: "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM grubunda yapmış olduğu konuşmasında Bellway Ltd isimli ve yurt dışında faaliyet gösteren şirkete usulsüz para aktarıldığı iddia edilerek buna ilişkin swift mesajları ve dekontları bulunduğunu ileri sürdüğü adı geçen  şirket yetkilisinin de belgelerin sahte olduğunu belirtmesi nedeniyle olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızda soruşturma başlatılmıştır.

BELGELERİ İSTEDİ

CHP Genel Merkezinden iddia edilen hususlarla ilgili tüm belgelerin Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesi CMK 332 maddesi kapsamında yazılı olarak istenilmiştir.”

YORUMLAR 63
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kk sen tam bir yahudi yada ermeni dölü gavur bebesisin
    Cevapla
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    kılçtaroğlu senin derdin ülkeyi kalkındırmak deil batırmaktır. bu yalanlarını bırak sen neyisöyliyosan hep yalan çıkıyor senin hiç doğru bi sözün yokmu?
    Cevapla
  • Aker 6 yıl önce Şikayet Et
    Savcı bu belgeleri derhal yakmalı. Ve Chp kapatılmalı.. Bu işin şakası bitti...
    Cevapla
  • Yahu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne şoku ya.. zaten onlarda bunu istiyorlardı.
    Cevapla
  • milletin ferdi 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP bunu istese, belge(!)'den emin olsa bir dakika durmaz mahkemeye koşardı, her yapılanı mahkemeye taşıyan CHP, mahkemenin yolunu bilmiyor mu? CHP'nin isteği çamur atmak, KK'nın yalanlarına inanmaya dünden razı CHP'lilere malzeme vermek, bazı insanlarda ise tereddüt oluşturmaktır. Hukuki bir konu olmasına rağmen olayı Meclise taşıyıp siyasileştirmek, gerçekler reddedemeyeceği şekilde ortaya çıkarsa yüzsüzce biz zaten araştırılmasını istemiştik deyip sıyrılmak, yapabiliyorsa da Ak Parti engelledi ya da oy çokluğuyla akladı gibi işi özünden saptırıp algı operasyonu yapmak. Yalancı çobana dönmüş birinin lafını ciddiye almak sadece ahmakların veya o laftan menfaatlenenlerin yapacağı bir şeydir.
    Cevapla
  • gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekar Kemal, müfteri Kemal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü