Çok sert çıktı: Kapısına kilit vurulmalı!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, skandal Afrin bildirisine imza atan Türk Tabipler Birliğine çok sert çıkarak "TTB Türk düşmanıdır, hekimliğin yüz karasıdır. Derhal hakkında hukuki düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır" dedi.

GİRİŞ 06.02.2018 11:25 GÜNCELLEME 06.02.2018 12:15
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli, Afrin operasyonuna savaş benzetmesi yapan Türk Tabipler Birliğine, çok sert çıkarak şunları söyledi;

"CHP, PYD'yi temize çıkarma, aklama arayışındadır. Zulme karşı tarafsız kalmak bile namussuzluktur. Ateş açan rezillere en ufak tepki göstermemişlerdir. Teröristler cezalandırılıyor, halk sağlığı sorununa işaret ediliyor. Bu ne kepazeliktir, nasıl bir satılmışlıktır. TTB Türk düşmanıdır, hekimlerin utancı, hekimliğin yüz karasıdır. Derhal çok acil şekilde, hakkında yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır." 

YORUMLAR 15
  • Sedat Mangan 6 yıl önce Şikayet Et
    yabilan Yanlisa tolerans gelecegimize ihanetdir. su an gereken yabilmayacaksa ne zaman yabilacak. Devlet disardan gelecek tehlikelere ve dis hainlerle mucade ederken , onlem almaya calisirken icerde haince beliren isbirlikcilere hic tolerans edilmemeli .. Reisin geregini yabacagina inaniyorum
    Cevapla
  • Kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun.
    Cevapla
  • ARİF KARAHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sayın Bahçeli çok güzel söylemiş. Bu tabip adı altındaki örgüt kapatılıp, terör destekçisi üyeleri yargılanmalıdır ve ibretlik bir ceza verilmelidir. İçimizdeki kemirgen kurtçukları temizlemeliyiz, bünyeye zarar veriyorlar. İlgililer harekette geçmez ise suç işlemiş oluyorlar.
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet baba ellerinden operim allahina kurban oldugum
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Diyarıbekir kürdü? Diyarbakırdan; HDP,ye Hala % 75,lere kadar oy çıkıyorsa Türk Milletini sevmedikleri ortada?.
    Cevapla
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    senin M.H.P li olabilmen için coğrafyanı,insanlarını iyi tanıman lazım.seni başka sitelerde takip ediyorum.kafası bunalmış bilğisiz,bir ğençsin.hemde cahilin önde ğelenisin.
    Cevapla
  • SELAMİ 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle konuşa konuşa gündem de tuta tuta tbb nin amma propagandasını yaptınız beee..adamlar para verseler bunu yapamazlardı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor