Bakan açıkladı: Çalışma başladı, cezalar artacak!

Adalet Bakanı Gül, çocuğa yönelik cinsel istismarların önlenmesine yönelik kurulacak komisyonun yarın çalışmalara başlayacağını söyledi.

GİRİŞ 21.02.2018 09:41 GÜNCELLEME 21.02.2018 11:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, çocuk istismarına karşı tedbirlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yarın 6 bakanlıktan oluşan komisyonun çalışmalarına başlayacağını söyleyen Bakan Gül şunları söyledi;

"Çok verimli bir toplantının geçeceğini, buradan çıkan sonuçların da kurumlarda uygulanacağını da düşünüyoruz.  Çocuklarımıza yönelik suçların, çocuklarımızın suça sürüklenmesi konusunda önerileri masaya yatıracağız.



ADANA'DAKİ OLAY İSTİSMAR DEĞİL, CİNAYET

Adana'da yavrumuza yapılan adice saldırı, iğrenç bir suçtur. Suçlamaların ötesinde bir cinayettir. Çocuk istismarın ötesinde o hainin yapmış olduğu istismarın ötesinde bir cinayettir. 

KİMYASAL HADIM MASADA

Kimyasal hadım uygulaması da dahil olmak üzere tüm bu tedbirleri, yasa ile yapacaklarımızı, tüm enstrümanları masaya yatıracağız. Esasen suça giden yolları ortadan kaldırma, önleme, ıslah etme.

Bunun için ne gerekirse, asla geri durmadan bunları değerlendireceğiz. Başbakan ve Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Toplumun her kesimin duyarlılığı ile bu sorunları aşma çabası içinde olacağız. "

 

 

YORUMLAR 7
  • Vay be 6 yıl önce Şikayet Et
    Senelerdir bu toplum ahlaken çökük zaten bir kalemde nasıl değiştirilecek orasıda muamma.Önlemi devlet yıllarca almadı millet azdı herşey serbest bir karış çocuk ağzında gırla küfür ahlak bakanlığı kurulmalı sözde diyanet diye bir kurum var ama boş icraatı asıl ahlak üzerine olmalı sil baştan değişsede birden bu millet alışamaz yeniliklere zamanında lazımdı herşey için çok geç kalındı ki bu gerçek....
    Cevapla
  • Garip 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimyasal hadım da ne imiş Adam tecavüz edecek cocuğun hayatı zindan olacak e ceza.Bölesi az gelir ya idam edilmeli ya sorun kökten çözülmeli.Hadım da yetmez gieder bilinç altı yaklaşımı ile başka objeler ya da yöntemle aklı sıra intikam alır.Ya da adam travesti olur yine toplumun başına bela olur. Kesin İdam edilmeli, bu işin şeytane uydum, alkolluydum, bonzai cektim, delirdim mazeretleri olamaz. Zaten hepsinin dinde cezası aynı
    Cevapla
  • f.b. 6 yıl önce Şikayet Et
    suç kanunu sil baştan değişmeli
    Cevapla
  • zalım 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım önçe fuhuş her tarafa yayıdı ceza yok uyadıgın zaman suçlu çıkıyorsun buna ağır çezalar getirin polise yetki verin alan razı veren razı sanane gibi sözler ediliyor çaydırıcı cezalar getirilmesi lazım açilen
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    illahi önceden yapmamış bir cocuk cinayet işlendikten sonra yapılıyor önceden dedik dedik yapmiyor idam istiyoruz ceza beza falan istemiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu