Beklenen kabine mesajı Erdoğan'dan geldi!

Yeni kabineye ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bakanlarımız artık eskisi gibi olmayacak. Şimdi artık partili olmayan bakanlarımızla bir kabine oluşturuyoruz" dedi.

GİRİŞ 06.07.2018 12:04 GÜNCELLEME 06.07.2018 12:13
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

24 Haziran seçim sonuçlarının belli olmasının ardından gözler yeni kabine ve yeni bakanlara çevrildi. Günlerdir peş peşe bir çok iddia ortaya atılırken tartışmalara noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu.



AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineye ilişkin şunları söyledi;

"Bakanlarımız artık eskisi gibi olmayacak. Şimdi artık partili olmayan bakanlarımızla bir kabine oluşturuyoruz. Ve bu arkadaşlarımız bundan önce olduğu gibi de köşeye sıkıştırılmak suretiyle, şuraya şu olsun buraya bu olsun mantığıyla hareket etmeyecek. Kimse kalkıp da şunu diyemeyecek, kadrolaşmaydı şuydu buydu bunu diyemeyecek. En azından bakan, olaylara bakarken daha objektif bakma imkanı getirecek. Bu tür zanların altında da kalmayacak. Tabi bütün bunlarda aranan ne olacak? Ehliyet olacak, liyakat olacak."

YORUMLAR 54
  • İsmail K 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız çalışıyor fakat partililer nasılsa kazaniriz deyipte çalışmıyorlar. Bir gece yarısı diğer partiler çalışırken Ak Partililer gündüz bile yoklar. Bu iş bir Cumhurbaşkanımuzla olmaz yerel seçim de zorlanacağını düşünüyorum.
    Cevapla
  • hamit 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah. liyakat ve ehliyet her işin başı.
    Cevapla
  • Sertaç 5 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri bakanı:Süleyman Soylu Dışişleri Bakanı:Mevlüt Çavuşoğlu Enerji Bakanı:Berat Albayrak bence %99 bunlar olur diğer milletvekillerinden de 1 kaç tane daha olabilir o da Çevre ve şehircilik bakanı gibi
    Cevapla
  • sivaslı58 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulaştırma Bakanı ben olmalıyım....
    Cevapla
  • Gűzel 5 yıl önce Şikayet Et
    Haha taksicimisin.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    afyonun gururu veysel eroglunu unutma reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!