Başkan Erdoğan'dan talimat: Belediyeler için illere ekip gönderildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, uzman isimlerden oluşturulan ekipleri, belediyelerin yaptıkları icraatları takip etmek için illere gönderdi.

Başkan Erdoğan'dan talimat: Belediyeler için illere ekip gönderildi
Başkan Erdoğan'dan talimat: Belediyeler için illere ekip gönderildi
GİRİŞ 28.08.2021 18:08 GÜNCELLEME 28.08.2021 18:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çalışmalar şimdiye kadar Adıyaman Ağrı, Aksaray, Balıkesir, Bursa, Çorum, Düzce, Giresun, Isparta, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Kilis, Malatya, Muş, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Yalova, Yozgat olmak üzere 22 ilde tamamlandı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla belediyelerin çalışmalarını yakından takip ediyor.

SAHADA VATANDAŞLARIN NABZI TUTULACAK

Haber'in haberine göre; İl Destek Programları kapsamında alanında uzman kişilerden oluşan bir ekip şehre giderek belediyelerin seçim öncesi vaatleri, yapılmakta olan ya da yapılması planlanan projelerin takibi, belediyenin faaliyetlerinin mevzuata uygunluğu ve siyasi açıdan sahada vatandaşların nabzını tutuyor.

22 KENTTE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Daha sonra AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, raporları değerlendirmek üzere şehre gidiyor ilgili belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştiriyor. Şimdiye kadar Adıyaman Ağrı, Aksaray, Balıkesir, Bursa, Çorum, Düzce, Giresun, Isparta, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Kilis, Malatya, Muş, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Yalova, Yozgat olmak üzere toplam 22 şehirde çalışma yapıldı.

"BU GÜNE KADAR ÇOK FAYDASINI GÖRDÜK"

Söz konusu çalışmayla ilgili bilgi veren Özhaseki, "Belediyecilik, okulu olan bir iş değil. Şehirlerde valilerimiz vardır, bir eğitim ve disiplinden gelirler ama belediyeciliğin bir okulu yok. Belediye başkanları sağduyulu, iyi niyetli ve gönül insanları olmak zorundadır. İnsanları temsil etmek adına toplum tarafından seçilen insanlardır. Başkanlar da görgüsüyle, iyi niyetiyle gayret içerisinde olur ve hizmet etmek için çabalar. Para ve personel yönetimini bilir ama asıl yönetimi iyi bilen insanları yanında çalıştırarak adeta bir orkestra şefi gibi sorarak, istişareyle güzel işler ortaya çıkarır. İstişarenin hikmetine inanıyoruz, bugüne kadar da çok faydasını gördük" dedi.

YORUMLAR 6
  • Vatandaş Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    İskenderun Belediyesi kayıp. Ego tavan yapmış bir yönetim ve belediyecilik nedir bilmeyen kişileri beraberinde getiren başkan halkın adamı diye boy boy afiş astirmakla iş olmuyor. Sadece reklam var. İcraat yok Otuz yıllık belediye tecrübesi olan biriyim. Sonuç: Belediye yönetimi kötü olduğundan Hatay da AKP kayıp. Yazın bir kenara. Sosyal medya belediyeciliği.
    Cevapla
  • İbo 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurban olam gelin bu urfayı düzene koyun. Organize sanayi, evren sanayi, toki ve oto alım satımları akabe dediğimiz bir tek yola mahkum ettiler. Adeta akabe zorluğunu bize yaşatıyorlar.
    Cevapla
  • Belediyeler sorunlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet başarılı işler yapıyor ama vatandaşın en çok muhatab olduğu yer olan belediyelerde sıkıntı var. Bir boşvermişlik ve laçkalık hakim durumda. Bir basit yol onarımı bile aylarca ihmal ediliyor, umursanmıyor. Belediyelere ait kamu arsa ve binaları sürekli birilerine satılıyor. Bir denetlemesi yok. Lüzumsuz süsleme, ihtiyaç olmayan tesis inşası gibi birçok kaynak israfı yapılıyor. Yıkıp yeniden yapma işleri çok yapılıyor. Makam aracı olayı tam bir rezalet durumda. 10 bin nüfuslu yere lüks araba alınıyor. Bütün bunları vatandaş görüyor. Bunlar seçimlerde Ak partiye çok oy kaybettirebilir.
    Cevapla
  • Mustafa muzennet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu belediyelerin kulağını cek yoksa akp batiracaklar millet menfaatine iş yapan yok
    Cevapla
  • tarafsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence giden ekipte hainler ekibinden oluşuyor. Bence detaylı temizlik gerekiyor. Birçok memurla iş yapma fırsatım oldu çoğu işini sabote ediyor işini yapmayıp devleti kötülüyor üstelik de bunlara oy veren düşünsün diyor. Bunlar temizlenmedikçe binlerce ekip gitsin göreceksiniz hiçbir sonuç alınmayacak ülke hain kaynıyor Yavuz Sultan Selim ne diyor açın bakın tarih kitaplarına dinsiz adama ne olursa olsun devlet görevi verilmez memurların yarısı Alevi büyük bir kısmı din düşmanı böyle iken bu devlet yükselemez cıvık harçla bina inşa etmeye çalışıyoruz. TUTMAZ
    Cevapla
  • Doğru 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen imzamı atarım bu yazıya. Doğru tesbitler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler