Muharrem İnce'yle ilgili şok iddia!

AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı muhalefetle zaman zaman parlayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da saltanat kurmuş.

Muharrem İnce'yle ilgili şok iddia!
Muharrem İnce'yle ilgili şok iddia!
GİRİŞ 16.11.2012 08:56 GÜNCELLEME 16.11.2012 14:01
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı her seferinde padişah ve diktatör olmakla suçlayan Cumhuriyet Halk Partisi Grupbaşkanvekili Muharrem İnce'yle ilgili olarak şu ana kadar hiç dillendirilmeyen bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre İnce, Yalova'da krallığını ilan etmiş. Nasıl mı? 

Muharrem İnce'ye ters düşmesine rağmen CHP Yalova İl Başkanlığı için aday olan Orhan Koçal'a tehditler savurmuş: "Bir daha basına demeç verirsen atarım seni partiden"

İl başkanlığı seçimlerinden sonra koltuğa Orhan Koçal'ın değil de İnce'nin eski ortağı Özcan Özel'in oturması dikkatlerden kaçmıyor. 

Öte yandan İnce, yine seçimler sona erdikten kısa bir süre sonra Koçal, 5 kişinin imzaladığı dilekçeyle disiplin kuruluna sevk edilip partiden atılmasını istemiş. Ancak Muharrem İnce'nin bu isteği CHP yönetimi tarafından reddedilip Koçal'a sadece kınama cezası verilmiş ki bu ceza da Yüksek Disiplin Kurulu tarafından kaldırılmış. 

Bu iddiaları ortaya atan Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Sevilay Yükselir, konuyu derinlemesine araştırmak istediği için Yalova'daki bazı CHP'lileri aramış. Yükselir bunlardan aldığı cevap karşısında yaşadığı şoku şöyle anlatıyor: 

"Yalova'daki diğer CHP'li dostlara ulaştım. Onlarda da aynı korku! "Aman sakın adımı yazmayın. Vallahi Muharrem İnce beni bitirir" diyor başka bir şey demiyor insanlar. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim Yalova'daki bu tablo karşısında. Dua ettim sadece. Düşünsenize... Küçücük bir ilde elinde kasaturayla dolaşıp ahalinin konuşma ve siyaset özgürlüğünü engelleyen bir adam kim bilir iktidara gelse ne yapar? Herhalde çizgi karakter He Men gibi, "Eyy ahali! Aklınızı başınıza alın. Çünkü artık güç bendeeeee!!!" filan diye naralar atıp durur meydanlarda. Aman aman Allah korusun. Allah bize böylesini kesinlikle nasip etmesin!"

SEVİLAY YÜKSELİR'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • Musa FINBDIK 11 yıl önce Şikayet Et
    ince ince. ne oldu fenerciler ince ince dokunuyormu size :))
    Cevapla
  • sakir cetin 11 yıl önce Şikayet Et
    mr ince. muharrem ince yi herkez taniyor bula$ilmayacak insan tipinden tamam da bu yalavalilarin hiç mi suçu yok ? attiginiz oylar gizli degilmi yoksa ???
    Cevapla
  • celal okur 11 yıl önce Şikayet Et
    demek ki herşey yolunda!. aksi olsaydı şaşardım zaten!tencere yuvarlanmış,kapağını bulmuş,muharrem yuvarlanmış,partisini bulmuş, değil mi!?( bu yorumu beğen e tıklayın!)
    Cevapla
  • ihsan uysal 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH nasip etmesin. özellikle bu insana ALLAH iktidar görevi nasip etmesin. siyasetin nefret ettiğim tarafını simgeliyor
    Cevapla
  • cesur malatyalı 11 yıl önce Şikayet Et
    çok bağırmasından da belli. hoş sayın genel başkanlarını düşününce bu adama bişey demek mantıksızlık olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!