Online Medya Derneği'nden Akif Beki açıklaması

Akif Beki'nin dijital medyayı ile ilgili sözleri üzerine Online Medya Derneği Başkanı Engin Sağ, bir açıklama yayınladı.

Online Medya Derneği'nden Akif Beki açıklaması
Online Medya Derneği'nden Akif Beki açıklaması
GİRİŞ 04.05.2013 20:43 GÜNCELLEME 04.05.2013 20:43

Akif Beki'nin dijital medyayı aşağılayan sözleri üzerine Online Medya Derneği Başkanı Engin Sağ'ın yaptığı açıklama şöyle:

“Dijital medya nedir, malesef kağıt gazete yazarları hala anlamamışlar. Bu saate kadar bunu öğrenemedilerse bu hem onların suçu hem de bizim suçumuz. Biz kendimi anlatamamışız demek ki… Burada yazı yazan herkesin kimliği açık. Kağıt medyada nasılsa internet gazetelerinde de durum aynı.Sosyal medya ile dijital medyayı malesef karıştırıyorlar. Gazetecilik mesleği açısından bizim de aramızda geeneksel medyada çalışmış insanlar.. Bu sitelerin künyesi ortada. Bu noktada geleneksel medyadan herhangi bir farkı yok. Suç olduğu düşünülen şeyler aynı geleneksel medyada olduğu gibi savcıların, hakimlerin denetimi altında. Geleneksel medya da dijital medya da aynı kurallara tabi. Toptan bütün sektörü hedef almak ahlaki değil. Hatta geleneksel medyada yaza bir çok yazar artık dijital medyada yazıyor. Aslında burada geleneksel medyanın yazarlarının yazılarının okunma azlığını da sebep olarak görebiliriz.”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Chelsea belgeleri gönderdi! Galatasaray transferi bitirdi
 Aynı kentte 2 kilometre mesafede sıcaklık farkı 12 derece!