Hz. Peygambere hakaret içeren sayfalar kaldırıldı

Ekşi Sözlük'te Peygamber Efendimize yönelik ağır hakaretlerin yer aldığı sayfa, Haber 7'de yer alan haberin ardından kaldırıldı.

Hz. Peygambere hakaret içeren sayfalar kaldırıldı
Hz. Peygambere hakaret içeren sayfalar kaldırıldı
GİRİŞ 13.05.2013 18:56 GÜNCELLEME 13.05.2013 18:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yoğun şikayetler sonrası Ekşi Sözlük yönetimi tarafından farkedilen hakaretler, toplumda ciddi infial yaratmıştı.

Hakaretlerin yayından kaldırıldığını duyuran Ekşi Sözlük yönetimi konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Tüm sosyal medya ortamlarında olduğu gibi Ekşi Sözlük'te de kullanıcılar tarafından oluşturulan içerikler doğrudan kullanıcılar tarafından yayına alınmaktadır. Bu nedenle diğer tüm sitelerde olduğu gibi Ekşi Sözlük'te de hukuka aykırı veya infial yaratabilecek nitelikte içerikler yayına girebilmektedir. Bu gibi durumlarda gelen şikayetler dikkatle incelenmekte, gerekli yaptırımlar uygulanmaktadır. Nitekim haberinize konu başlıklara da gelen şikayetler üzerine fark edilerek derhal gerekli işlemler yapılmıştır."

YORUMLAR 1
  • Erdoğan Metin 10 yıl önce Şikayet Et
    İnsan!. Neden bir gün ansızın soluğunun kesileceğini hiç düşünmez, hakaret ettiğiniz kutsal varlıklar ve islam'ın vaad ettikleri ya gerçekse? '' bir gün hz.Ali abdest alırken müşriğin teki hz.Ali'yi takip ediyormuş ve abdesti bitince yanına yaklaşmış ve demişki ya Ali; bu sıcakta binbir zahmet ile Allah'a ibadet edip durursunuz peki ya inandığınız o Allah diye bir şey yok ise ne yapacaksın, mübarek cevap vermiş, 'bu durumda benim bir kaybım olmaz peki ya o bahsettiğin Allah var ise ve vaad ettikleri gerçekse sen ne yapacaksın' Cevap karşısında apışıp kalan müşrik sessizce çekip gitmiş.Yaaa apışıp kalırsın işte öyle angut .. Onların başı ekşimiş başı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi