81 ilin nabzı Haber 7’de tutulacak!

Haber 7 okurları, artık 81 ilden ajanslara düşen tüm gelişmeleri yerel haberler için hazırlanan özel sayfalarda bulabilecek.

81 ilin nabzı Haber 7’de tutulacak!
81 ilin nabzı Haber 7’de tutulacak!
GİRİŞ 31.08.2015 10:20 GÜNCELLEME 31.08.2015 14:55

Yaptığı haberlerle 12 yıldır gündem belirlemeye devam eden Haber 7, yerel haber sitesiyle de Türkiye’nin her bölgesinde yaşanan sıcak gelişmeleri, deneyimli gazeteci kadrosuyla, hızlı ve güvenilir bir şekilde okuyucularına aktaracak.

HER İL AYRI BİR KATEGORİ

Bu özel sayfalarda Anadolu ve Rumeli illerimizde yaşanan tüm gelişmeler okuyuculara ulaştırılacak. Yerelden gelen tüm haberler, şehir adlarından oluşturulan özel kategorilerde toplanarak okuyucunun istifadesine sunulacak.

KENDİ İLİNİZİ HARİTADAN SEÇİN!

Okuyucular, yerel haberler sitesinin girişinde yer alan Türkiye haritası üzerinden yapacağı seçimle, takip etmek istediği ilde yaşanan tüm gelişmeleri an be an izleyebilecek.

SPORDAN SİYASETE HAYATA DAİR HERŞEY…

Spordan, ekonomiye, hayatın içinden güncel siyasete kadar tüm il kategorilerinde haberlere bir tıkla ulaşabilecek.

İLGİ ALANLARINI BELİRLE!

Seçilen il sayfasında bulunan kategoriler bölümü, okuyucuların o şehirle ilgili görmek istediği alanlardaki haberleri seçmesini de sağlayacak.

BULUNDUĞUNUZ İLDEKİ HAVA DURUMU VE NAMAZ VAKİTLERİ

Ayrıca seçilen ilin hava durumu ve namaz vakitlerine ayrıntılı bir şekilde ulaşabilecek.

EN YEREL HABERLERE KOLAY ERİŞİM

Okuyucular için haber bulmanın kolaylığı da unutulmadı. Okuyucular sayfada arama yaparak yurdun dört bir yanından haberlere rahatça ulaşabilecek. Her hangi bir gelişme ile ilgili anahtar kelimeleri kullanarak site içinde arama yapabilecek.

ANINDA SOSYAL MEDYA HESABINDA!

Haber7 Yerel Sitesi

Haber 7 okurları, ilgisini çeken ve duyulmasını istediği haberleri anında sosyal medya hesaplarından paylaşarak kendi takipçilerinin de bu haberlere ulaşmasına vesile olacak.

Okurlar, sayfanın sol tarafında yer alan sosyal medya butonunu tıklayarak, seçili haberleri sosyal medya hesaplarında paylaşabilecek.

ŞEHRİNİZDEKİ EN POPÜLER HABERLER!

Sayfanın sağ altında yer alan, popüler haberler bölümünde o şehrin en çok tıklanan haberleri sıralanacak. Okurlar, en çok ilgi gösterilen haberleri bu alandan görebilecek.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR!

 

Son olarak; sitenin en alt kısmında bulunan ‘Diğer Haberler’ bölümünde seçili ilden gelen ilgi çekebilecek diğer haberler sıralanacak.

OLAY YERİNDEN ÖZGÜN HABERLER

Yerel haber sitesini hayata geçirerek bu alandaki önemli bir eksikliği gideren Haber 7, ajans haberi dışında haber merkezine ulaşan diğer istihbarat bilgilerini de değerlendirerek yerel sitede yer verecek.

HABERİ SİZ VERİN!

Siz de bulunduğunuz ildeki önemli gelişmeleri ve kayda değer haberleri, Haber7’ye ulaştırarak tüm dünyayla paylaşabilirsiniz. En doğru ve güvenilir haberlere kaynağından ulaşılmasını isterseniz bize yazın. Yapmanız gereken tek şey bilgi@haber7.com kurumsal iletişim adresimize haberinizle ilgili dosyaları mail olarak göndermek.

Haber 7’nin yerel sitesine http://www.haber7.com/yerel adresinden ulaşılabiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama