Hürriyet yine çarpıttı!

Hürriyet, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in yapmış olduğu İmralı açıklamasını çarpıtarak, 'gerekirse Öcalan ile görüşülür' başlığıyla yayınladı

Hürriyet yine çarpıttı!
Hürriyet yine çarpıttı!
GİRİŞ 10.11.2015 23:34 GÜNCELLEME 10.11.2015 23:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bugün MYKY'nın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşması sırasında İmralı görüşmelerine ilişkin soruya yanıt veren Çelik, "İmralı ile ilgili, o istihbarat örgütünün veya güvenlik güçlerinin istediği zaman görüşebileceği, ihtiyaç duyduğunda değerlendirebileceği bir konudur. Herhangi bir şekilde siyasilerin görüşmesi söz konusu değil, daha önce de ifade ettiğimiz gibi. İhtiyaç duyulursa devletin güvenliği açısından ya da devletin çıkarları açısından bu görüşme yapılır" açıklamasında yaptı.

Bu açıklamanın ardından Doğan Grubu'na ait Hürriyet gazetesi, internet sitesinde haberi 'Gerekirse Öcalan ile görüşülür' manşetiyle okuyucularına duyurdu.

ÖMER ÇELİK YALANLADI
Ömer Çelik, resmi Twitter hesabı üzerinden Hürriye'in algı operasyonuna ilişkin olarak açıklamalarda bulunarak, söz konusu başlığın yanlış anlaşılmaya imkan veren bir şekilde sunulduğunu açıkladı.

YORUMLAR 8
  • talat 8 yıl önce Şikayet Et
    icimizdeki vatan hainleri
    Cevapla
  • NNNNNNNNN 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw birakın şu zavallı gazeteyi
    Cevapla
  • turan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu doğanın işi fitne
    Cevapla
  • hüso 8 yıl önce Şikayet Et
    çarpıtma nerde aynısı
    Cevapla
  • bumerank 8 yıl önce Şikayet Et
    öcalan bu deevlety için ölmüştür .bi daha ağzınıza bile almayın yoksda çok hüsran yaşayacaksınız.hatım sizn partinin peşinde geçti yeter artık bırakın bu öcalan meselesini yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. anlatamıyoruz kimseye.bizi küçük düşürmeye hakkınız yok helal etmem hakkımı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!