Justin Bieber tekme tokat kavga etti!

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber NBA finalini izlemek için bulunduğu Cleveland'da bir otelde tekme tokat kavga etti.

GİRİŞ 10.06.2016 09:27 GÜNCELLEME 10.06.2016 09:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, kavga ederken görüntülendi. NBA Final Serisi’ndeki Cleveland Cavaliers-Golden State Warriors serisinin 3. maçını seyreden Bieber’ın, Cleveland civarındaki bir otelde kavga ettiği görüntüleri basına sızdı.

Bir şahısa saldırdığı görülen Bieber, kavgaya diğer kişilerin girmesiyle birlikte altta kaldı. Görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kavga meydana geldiği esnada olayı görenlerin içeriye girmek için hamle yaptığı fakat kavganın hemen son bulduğu dile getirildi. Kavgada yaralanmanın olmadığı ve olayyerine polis çağrılmadığı ifade edildi.

YORUMLAR 2
  • zülaliniz 7 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaslar, su dünkü cocugu dünyaca ünlü diye gözünüzde büyütüp simartmayin NEDIR BU YA?!? justin'de,justin.... okadar türk sanatcilar varken türk kizlarida illa hakaret duymaya cok merakli olduklari icin o SÜMÜKLÜNÜN pesinden kosuyorlar... hayir size birinin pesinden kosun demiyoruz ama seviyeniz okadar düsükse enazindan TÜRK SANATCILARIN pesinden kosun NEDIR YANI BU JUSTIN ASKI JUSTININ TÜRK VERSIONUDA ESRA EROLDA PNA TALIP OLUN OZAMAN COK MERAKLIYSANIZ
    Cevapla
  • metecan 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen abi ya ne guzel yazmissin oyle bende gicik oluyorum bu justine hayir nesi varki bizler daha yakisikliyiz ondan ciddiyim ben ona 1000 basarim .... Allah razi olsun senden Abicim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit