Dişini beyazlatmak isteyince bu hale geldi!

İngiltere'de yaşayan 18 yaşındaki genç kız, dişlerini beyazlatmak için aldığı set nedeniyle az kalsın felakete kurban gidiyordu.

Dişini beyazlatmak isteyince bu hale geldi!
Dişini beyazlatmak isteyince bu hale geldi!
GİRİŞ 15.06.2016 13:56 GÜNCELLEME 15.06.2016 15:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere'de yaşayan 18 yaşındaki Abbie Kilbride'ın tek istediği dişlerini beyazlatmaktı. Bunun için gidip kendisine bir diş beyazlatma seti aldı. Ancak ertesi sabah acı içinde kıvranarak uyandı. Genç kadının kullandığı set yüzünden dişleri neredeyse damaklarından ayrılmak üzereydi. Yutkunma güçlüğü çeken Kilbride, 5 gün boyunca yemek bile yiyemedi.

''ISRARLA İSMİNİ SÖYLEMEK İSTEMEDİ''

Facebook'ta paylaştığı görüntüsü ise kısa sürede 7 binden fazla insan tarafından paylaşıldı. Abbie başından geçenleri şöyle anlattı: "Herkesi uyarmak istiyorum benim yaptığım hatayı kimse yapmasın. Bu yüzden son bir kaç günde yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Eve gelerek diş beyazlatma yapan bir kadından hizmet aldım. Israrla bana ismini söylemek istemedi. 10-15 dakika arayla dişlerime jel sürdü.

''2 SAAT SONRA DUDAKLARIM ŞİŞTİ''

Yaşımı ve alerjim olup olmadığım gibi şeyleri hiç sormadı. Tedavi bittiğinde ağzımda bir tuhaflık vardı. Kadın bunun normal olduğunu ve bir sıkıntı olursa nemlendirici sürmemi söyledi. 2 saat sonra dudaklarım şişmişti. Şişliği indirmek için antihistaminik bir buz kullandım. Ancak gittikçe kötüleşti. Ertesi sabah kalktığımda daha da kötü olmuştu. Dudaklarım birbirine yapışmıştı. Boks ringinde dövüşmüşüm gibiydi. Aile hekimine gittim. Doktor yaptığımın tek kelimeyle 'aptalca' olduğunu söyledi."

Abbie hala bir sürü antihistaminik ilaç kullanıyor.

YORUMLAR 2
  • miswak 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir yan etkisi yok ve dişleri de beyazlatır.
    Cevapla
  • handeee 7 yıl önce Şikayet Et
    görmüyormusunuz ne hale gelmiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!