Gülben Ergen 16 kilo nasıl verdi?

4 ay önce ikiz bebek dünyaya getiren Gülben Ergen nasıl hızlı kilo verdiğini açıkladı.Gülben Ergen oğlu Atlas'ın ardından dünyaya getirdiği ikizleri Güney ve Ares'ten sonra nasıl hızlı kilo verdiğini anlattı.

Gülben Ergen 16 kilo nasıl verdi?
Gülben Ergen 16 kilo nasıl verdi?
GİRİŞ 30.10.2009 09:36 GÜNCELLEME 30.10.2009 09:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı doğum öncesi aldığı kilolardan kurtulmak için sağlıklı bir diyetin yanı sıra, 'Ultralyse' denilen ve dünyada zayıflamada yeni trend olarak ortaya çıkan yönteme başvurdu.

38 BEDEN İÇİN 3 KİLO DAHA

Yeni metot ile 4 ayda 16 kilo verip tam 10 santim incelen güzel şarkıcı ideal bir 38 beden olmak için 3 kilo daha verecek. Üç çocuk annesi Ergen, "Doğum sonrası bu duruma hemen gelemedim. Ama Popstar'a başlayınca süreci biraz hızlandırdım ve bugün böyleyim" dedi.

TATLI BİLE YEDİ

Gülben Ergen, diyetinde her zaman doğal ve organik gıdalar tükettiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Yağ kısıtlaması ve özellikle kırmızı etten ve salamura gıdalardan uzak durarak, sebze ve meyveyi, bitkisel çayları düzenli ve eşit olarak tükettim. Canım tatlı istediği zamanlarda, kahverengi şeker ve yağsız sütle yapılmış sütlaç veya muhallebi yedim. Ama porsiyonları küçülttüm. Öğünlerde tatlı yediğim zaman, ana yemekte değişiklik yaparak kaloriyi de azalttım.

ULTRALYSE YÖNTEMİ NEDİR?

Düşük frekans ses dalgaları ile yağ hücresi küçültülüyor, böylece istenilen bölgede daha rahat incelme sağlanıyor. Bu sistemle yağların vücuttan uzaklaştırılabilmesi için kişinin özel yağsız diyeti de uygulaması gerekiyor.

Sadece muz ve incir yemedi

Fazla şeker içeren muz ve incir hariç bütün meyveleri yediğini söyleyen Ergen, “Tüm gıdaları aldım ancak saatlerine çok dikkat ederek ölçüyü kaçırmadım. Kahvaltıyı; sabah, öğlen yemeğini; öğlen saatlerini geçmeyecek şekilde ayarladım.”

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 1
  • orhan yaman 14 yıl önce Şikayet Et
    beni niye kimse sormuyor???. Yaw ben 6 ayda 18 kilo verdim, niye beni yazmiyorsunuz......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...