102 gazeteciden “KalkışMA” gecesi

Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel, 15 Temmuz gecesinde gazetecilerin yaşadıklarını 102 gazetecinin anlattıklarıyla bir kitapta topladı.

102 gazeteciden “KalkışMA” gecesi
102 gazeteciden “KalkışMA” gecesi
GİRİŞ 21.11.2016 12:24 GÜNCELLEME 21.11.2016 12:24

Gazeteci Abdullah Karakuş köşesinde, habercilerin kaleminden 15 temmuz kalkışMA kitabı ile bilgiler verdi.

15 Temmuz gecesi herkesin bir hikayesi var. Anlatılanlar bitmez ama bir de o geceyi sahadaki gazetecilerden okumak lazım.

O gece sahada görev yapan gazetecilerin neler yaşadığı toplu olarak bir kitapta buluştu.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel, 15 Temmuz gecesinde gazetecilerin yaşadıklarını 102 gazetecinin anlattıklarıyla bir kitapta topladı.

Dernek yayını olarak bu hafta dağıtılacak olan kitapta gazeteciler, görev başındayken tarihe ettikleri tanıklıkları uzun uzun anlatıyor. 

“KalkışMA” adını taşıyan, 430 sayfalık kitap 4 aylık bir çalışma sonucunda oluşturulmuş. Kitaba Ankara, İstanbul ve Marmaris’te görev yapan 102 gazeteci katkı vermiş.

Kitapla ilgili konuştuğum Dernek Başkanı Polatel şunları söylüyor:

“Görevlerini yapmak ve yaşananları ekranlara, gazetelere ulaştırmak için kimi evinde küçük bebeğini bıraktı çıktı sokaklara kimisi de ofise getirdi çocuklarını. 15 Temmuz’u en sıcak noktalarda yaşayan habercilerin bu anıları tarihe not düşmek için çok önemli. O geceyi yaşayan yüzde yüz canlı tanıkların hikayeleri bu kitapta kuşaktan kuşağa aktarılacak.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj