Avcı’nın yeni eseri "Hayat Bir Senaryo" çıktı!

Yazar Selda Avcı iki yıl aranın ardından, ikinci kitabı "Hayat Bir Senaryo" ile okurlarının karşısına çıktı!

Avcı’nın yeni eseri "Hayat Bir Senaryo" çıktı!
Avcı’nın yeni eseri "Hayat Bir Senaryo" çıktı!
GİRİŞ 02.11.2021 09:45 GÜNCELLEME 02.11.2021 09:46

Tuzlu Kahve’nin yazarı Selda Avcı’dan insana ve hayata dair en saf duyguların anlatıldığı bir roman…Tuzlu Kahve kitabı ile adından söz ettiren ve olumlu geri dönüşler alan Selda Avcı, ilk roman çalışmasını okurlarının beğenisine sundu. Gerçek hayatlardan esinlenilerek hazırlanan roman, sade ve sürükleyici hikâyesi ile okurları ilk andan itibaren etkisi altına alıyor. Okurları ile buluşan ‘’Hayat Bir Senaryo’’, geçmişten günümüze uzanan bir hayat hikâyesini ele alıyor.

AYLİN’İN HİKÂYESİNE TANIKLIK EDİYORUZ

‘’Umut var oldukça insanın yaşama sevincinin artarak büyüyeceği’’ temasına dayanan Hayat Bir Senaryo romanında Aylin’in hikâyesine tanıklık ediyoruz. Aylin’in hikâyesi Anadolu’daki sıradan bir ailenin yaşam mücadelesi, aile bağları ve dönem şartlarını derinlemesine inceleme fırsatı sunuyor. Hayalleri için mücadele eden kadınların ortak çağrısını kaleme alan Selda Avcı, Hayat Bir Senaryo ile umudun ve sevginin gücüne vurgu yapıyor.

23 yıllık yazılarını kitaba dönüştürdü23 yıllık yazılarını kitaba dönüştürdü

“SAMİMİ DUYGULARLA KALEME ALINAN BİR ROMAN”

İnsanların hayallerini gerçekleştirmesi için sabır ve umuda ihtiyaç duyduklarını ifade eden Selda Avcı, ‘’Okurların hayatlarından izler bulabileceği, sıcak ve samimi duygularla kaleme alınan bir roman yazmak istedim. Amacım, ne olursa olsun pes etmememiz gerektiğini dile getirmekti. Hayatı mücadelelerle geçen bir kadın olarak; umudun gücüne inanıyorum. Aylin’in umut vadeden hikâyesi içerisinde ortak değerlerimiz ve duygularımız yer alıyor. Hayatın zorlu yönlerine rağmen; kalbini temiz tutan ve mücadele etmekten vazgeçmeyen insanların eninde sonunda güzel bir sona ulaşacağı mesajını içeriyor’’ diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!