Ülkü Ocaklarından Çocuklara Müjde! Türk Büyükleri Okuma Serisi 3 Çıktı

Yakın zamanda Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın duyurduğu Türk Büyükleri Okuma Serisi-3 okuyucuların ilgisine sunuldu.

Ülkü Ocaklarından Çocuklara Müjde! Türk Büyükleri Okuma Serisi 3 Çıktı
Ülkü Ocaklarından Çocuklara Müjde! Türk Büyükleri Okuma Serisi 3 Çıktı
GİRİŞ 15.03.2022 11:12 GÜNCELLEME 15.03.2022 11:12

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Genel Başkan Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda yeni okuma serisini tanıttı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın ifadeleri şu şekilde;

"Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin 'Çocuklarımızı, içinde yaşadıkları çağı okuyup, geleceğe ilişkin ufku ve hedefleri olan insanlar olarak yetiştirmek bizler için bir zorunluluktur' sözünden hareketle, Ülkü Ocakları olarak Türk Büyükleri Okuma Serisi 3'ü hazırladık.

Ülkü Ocakları Türk Büyükleri Okuma Serisi 3'te çocuklarımız; Oğuz Kağan ile millet olma şuuruna erecek, Attila ile dünyaya hükmeden Türk'ün gücünü hissedecek, Kürşad ile maziden ulaşan bağımsızlık sesini duyacak, Mustafa Kemal Atatürk ile ilimin ve aklın gücüne inanacaktır. 

Türk Büyükleri Okuma Serisi 3'ü hazırlarken 10-14 yaş çocuklarımıza göre ölçütler belirledik. Çocuklarımızın sözel becerilerini ve görsel zekalarını geliştirmeyi, tarihini nasıl hafızasında daha iyi tutabileceğini ve tanıyabileceğini Ülkü Ocakları olarak göz önünde bulundurduk.

Çocuklar unutmayınız ki; sizler Türk milletinin ve devletinin bekası, mutlu yarınlarımızın teminatısınız.

Ülkü Ocakları olarak Türk Büyükleri Okuma Serisi 3'ü çocuk okurlarımızın ilgisine sunuyor, keyifli okumalar diliyorum. İl ve ilçe Ocaklarımızdan temin edebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!