Pendik Belediyesi, Dini Yayınlar Kitap Fuarı'nı törenle açtı

Pendik Belediyesi geçtiğimiz yıllarda da düzenlediği Dini Yayınlar Kitap Fuarı’nın üçüncüsünü törenle açtı.

Pendik Belediyesi, Dini Yayınlar Kitap Fuarı'nı törenle açtı
Pendik Belediyesi, Dini Yayınlar Kitap Fuarı'nı törenle açtı
GİRİŞ 04.04.2023 21:00 GÜNCELLEME 04.04.2023 21:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, İstanbul Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Muhammet Emin Kılıç, basın mensupları ve kitap severlerin katılımıyla açılan fuara yoğun ilgi oldu.

Açılışta konuşan Başkan Ahmet Cin: ''Ramazan’a has faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu rahmet ayında insanlarımızın ne kadar hassas olduğunu gördük. İnşallah bu güzellikleri devam ettirmek nasip olsun. 3.sünü düzenlediğimiz Dini Yayınlar Kitap Fuarındayız, bugün de. Katılım gösteren tüm yayınevlerimize teşekkür ederiz.'' ifadelerinde bulundu.

25 BİN KİTAP OKURLARINI BEKLİYOR

3-17 Nisan tarihleri arasında akşam 22.00’ye kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan kitap fuarında 50 yayınevi ve 25 bin kitap yer alıyor.

Fuarda kitap stantlarının yanı sıra Ramazan’ın atmosferine uygun hediyelik eşya stantları da bulunuyor. Aynı zamanda fuarda deprem bölgelerindeki okul kütüphanelerine hediye edilmek üzere ''Askıda Kitap Kampanyası'' ile bağış kitap toplanıyor.

Kitap severler aradıkları dini yayınları tek noktada bulabiliyor. Fuarda yer alan ve yapımı 3 senede tamamlanmış 70x100 boyutlu Kur’an-ı Kerim ise yoğun ilgi gördü.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • yozgatli 1 yıl önce Şikayet Et
    hay masaAllah... ziyaret akini olur insaAllah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"