2 usta isimden müjdeli haber! Sadettin Ökten ile Kemal Sayar'dan Gönül Çalab'ın Tahtı...

2 kıymetli isim Sadettin Ökten ile Kemal Sayar, 'Gönül Çalab'ın Tahtı' isimli kitabının 5.serisini okuyucuların beğenisine sundu. Yüzlerce yıllık medeniyetimizi ve ruh dünyamızı ezber edip gönüllerinden süzdüklerini bize bir hayat klavuzu olarak sunuyorlar.

2 usta isimden müjdeli haber! Sadettin Ökten ile Kemal Sayar'dan Gönül Çalab'ın Tahtı...
2 usta isimden müjdeli haber! Sadettin Ökten ile Kemal Sayar'dan Gönül Çalab'ın Tahtı...
GİRİŞ 23.07.2023 16:41 GÜNCELLEME 23.07.2023 16:41

Gönül Çalab'ın Tahtı, usta yazar Prof. Dr. Sadettin Ökten ile ünlü psikiyatr Dr. Kemal Sayar'ın tadına doyulmaz sohbetlerini kaleme alıyor. ''Gönül Sadasından Akisler'' adıyla devam eden Gönül Çalab'ın Tahtı, okuyucuların hayatın içine gizlenmiş cevherlerin farkına varabilmesine olanak tanıyor.

Üç Kız Kardeş oyuncusu İclal Aydın’dan müjdeli haber! Bunu Sen Oku bombasını patlattıÜç Kız Kardeş oyuncusu İclal Aydın’dan müjdeli haber! Bunu Sen Oku bombasını patlattı

Okuyuculara benzersiz bir deneyim sunan Gönül Çalab’ın Tahtı, bu serinin beşincisi olarak karşımıza çıkıyor. İki değerli yazar gelenek, kültür, din, tasavvuf, ahlak, felsefe, edebiyat, psikoloji, hikmet ve eğitim gibi pek çok alanı içerisinde barındıran bilgi ve tecrübelerini karşılıklı olarak paylaşıyorlar. Bunu yaparken ise bir kez daha derin sulara dalıyor, yaşamın içerisinde gizlenmiş nice gizli cevherle okuyucu tanıştırıyorlar.

Kâh felsefeden, sanattan, şiirden söz ediyorlar, kâh son yaşadığımız büyük deprem felaketini anlamlandırmayı deneyerek çıkış yollarını arıyorlar. Her yaştan okuyucuya kayda değer anlamlar katacak olan Gönül Çalab’ın Tahtı bir baş ucu kitabı ve bir hayat kılavuzu olarak nitelendiriliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek