Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın’dan müjdeli haber! İçinde çok değerli bilgiler var

Oyuncu ve gazeteci kimliğinin yanı sıra yazar olarak da tanınan İclal Aydın, Bunu Sen Oku isimli yeni kitabını okuyucuların beğenisine sundu. Son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde üstlendiği 'Nesrin Kalender' karakteriyle adından söz ettiren İclal Aydın'ın yeni kitabı hayranlarını heyecanlandırdı.

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın’dan müjdeli haber! İçinde çok değerli bilgiler var
Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın’dan müjdeli haber! İçinde çok değerli bilgiler var
GİRİŞ 23.07.2023 11:37 GÜNCELLEME 23.07.2023 11:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son olarak Kanal D’nin Süreç Film imzalı Üç Kız Kardeş dizisiyle kameralar karşısına geçen İclal Aydın’ın kendine yazdığı 17 mektuptan oluşan Bunu Sen Oku adlı kitap görücüye çıktı.

Unutulmaz anılarını kaleme aldığı yeni bir esere daha imza atan İclal Aydın’ın Bunu Sen Oku romanı otobiyografi türünde okuyucuların karşısına geçti. Uzun bir süredir üstünde üzerinde çalıştığı ve okuyucuların merak ve heyecan içerisinde beklediği yeni romanı Bunu Sen Oku 'Artemis Yayınları' tarafından basıldı.

Sadettin Ökten ve Kemal Sayar'dan Gönül Çalab'ın Tahtı! Eşi benzeri bulunmayan sohbet...Sadettin Ökten ve Kemal Sayar'dan Gönül Çalab'ın Tahtı! Eşi benzeri bulunmayan sohbet...

Çizimlerini Ozan Ünal'ın yaptığı Bunu Sen Oku, başarının zirvesini de hayallerinin sayısız kez yerle bir olmasını da görmüş birinin unutuşa direnen, inancını koruyan sözleriyle yazılmış bir hayat şarkısı olarak karşımıza çıkıyor.

İclal Aydın, heykeltıraş Ozan Ünal’ın benzersiz hayal gücüyle yarattığı çizimler eşliğinde anılarının izlerini sürse de, aslında çocukluk hüzünlerine, ısrar ettiği hatalarına, hevesine ve hayallerine şefkat gösterebilen herkesin hikâyesi bu. Her düştüğünde yerden bir avuç toprakla ve yenilenmiş olarak ayağa kalkmaktan, kalbine bir şans daha vermekten yorulmayan; pişmanlığa değil gönlünce yaşamış olmanın huzuruna sığınan bir yazarın kaleminden geleceğe ve okura yazılmış bir mektup.

"Mesela biliyor musun, beni başarılarımdan çok başarısızlıklarım güçlendirmiş aslında. Her batırıp berbat etme hikâyemde bir kahramanım olmuş, bir şekilde elimi tutmuş. Onlarca yıldır benimle evden eve taşınan günlüklerimi yaz başında okuduğumda dedim ki, İclal senin bir başarı hikâyen yok! Senin muazzam başarısızlıkların var. Ama maça dönmeye bir güç, cesaret bulmuşsun her seferinde. O güç ve cesaret kaybetmekten doğuyormuş meğer…

Ben kaybettim, ben yazdım.

Ozan okudu ve karaladı.

Bunu sana anlattım, sen oku.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Adı bile itici ben okuyamam sen oku gibi
    Cevapla
  • Sen 9 ay önce Şikayet Et
    Beklemekten bikmistik
    Cevapla
  • niksarlı 9 ay önce Şikayet Et
    yav he he...vah be çok heyacanlıydım haberi duydum çok heyecanlandım...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek