FETÖ'nün MİT yapılanması: Mahrem İçinde Mahrem

Nedim Şener'in, FETÖ'nün MİT içindeki mahrem yapılanmasını anlattığı "Mahrem İçinde Mahrem" kitabı okuyucuyla buluştu.

FETÖ'nün MİT yapılanması: Mahrem İçinde Mahrem
FETÖ'nün MİT yapılanması: Mahrem İçinde Mahrem
GİRİŞ 27.02.2024 10:26 GÜNCELLEME 27.02.2024 10:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuruluşundan bugüne gizliliğe büyük önem veren FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü, faaliyetleri de hususi/mahrem/özel birim gibi tanımlamalarla kodlamıştır.

MİT Mahrem Yapılanması içerisindeki örgüt mensubunun tıpkı bir ikiz görevlendirme gibi Mason Yapılanması içerisinde de faaliyet yürütmesi buna en iyi örneklerdendir.

Gazeteci Nedim Şener, FETÖ’nün legal yapılanmasının arkasındaki illegal yapılanmayı, illegal yapı altında MİT-Mahrem Yapılanması’nı, bunun altında FETÖ-Siyaset Yapılanması ve FETÖ-Mason Yapılanması’nı, mahkeme belgeleri ve mahrem imamların ifadeleriyle ortaya koyuyor.

Nedim Şener’in yazdığı “Mahrem İçinde Mahrem” Destek Yayınları’ndan çıktı.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle: 

15 Temmuz gecesi işlediği suçlar sebebiyle FETÖ’yü “terör örgütü” olarak adlandırmak yeterli olsa da “terör örgütü” tanımı FETÖ’yü tanımlamaya yetmez. FETÖ bir istihbarat ve ihanet yapılanmasıdır.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kumpas kuran, cinayet işleyen, soru çalan, sahte belge düzenleyen, yalan söyleyen, iftira atan, darbeye kalkışıp TBMM’yi bombalayan, 252 insanımızı tank ve F-16’larla katleden, devlete ve millete ihanet eden; tüm bunları yaptığı halde inkâr edip işlediği insanlık suçlarını başkalarının üzerine atan, her kılığa giren mankurtlaşmış beyinlilerden oluşan bir şebekedir.

FETÖ, hizmet ettiği ABD istihbaratı CIA’in kanatları altında kurulan, onun çıkarları için kullanılan ve halen onun tarafından ABD topraklarında korunan bir istihbarat ve operasyon aracıdır.

İşlediği suçlardan yola çıkarak FETÖ’nün nasıl bir ihanet şebekesi olduğunu anlayabilirsiniz, ama “mahrem içinde mahrem” olan FETÖ-MİT Mahrem Yapılanması bilinmeden nasıl bir istihbarat ve operasyon örgütü olduğu anlaşılamaz.

Örgütün en gizli ve karanlık, en kirli ve operatif yönlerini ortaya koyan FETÖ-MİT Mahrem Yapılanması-Mahrem İçinde Mahrem kitabı; cemaat, tarikat diye faaliyetine başlayan  ve hareket adı altında genişleyen ihanet şebekesi FETÖ’nün legal yapılanmasının arkasındaki illegal yapılanmayı, illegal yapı altında MİT-Mahrem Yapılanması’nı, bunun altında FETÖ-Siyaset Yapılanması ve FETÖ-Mason Yapılanması’nı, mahkeme belgeleri ve mahrem imamların ifadeleriyle ortaya koyuyor.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Taycan 1 ay önce Şikayet Et
    Korkusuz Nedim SENER ADAM,sin Kardesim
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Çok önemli bir çalışma olmuş,bu kitabı herkesin alıp gerçekleri bütün çıplaklığıyla anlaması lazım,fetö denen uluslararası ihanet çetesini tüm türkiye iyice bilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi