Osman Gökçek’ten CHP’lilere FETÖ tepkisi: Operasyon sonrası ağladınız!

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, CHP Şanlıurfa Milletvekili Tanal’a, “FETÖ’ye operasyon yapıldıktan sonra Samanyolu TV’nin önünde zırıl zırıl ağlayan kişi sizsiniz. Özgür Özel Yahyalar Koleji’nden kızına ödül almıştır” dedi.

GİRİŞ 29.02.2024 16:20 GÜNCELLEME 29.02.2024 16:39
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulunda söz alan Osman Gökçek, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'a sert eleştirilerde bulundu.

Gökçek, Tanal'a FETÖ'ye yapılan operasyon sonrasında Samanyolu TV'nin kapısına gittiğini hatırlatarak, "FETÖ'ye operasyon yapıldıktan sonra Samanyolu TV'nin önünde zırlayan kişi sizsiniz Sayın Mahmut Tanal. Orada kapılarda hüngür hüngür ağlarken, insanlar size geldiklerinde onları savunan sizdiniz" dedi.

"ÖZGÜR ÖZEL KIZINA ÖDÜL ALDIRDI"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Yahyalar Koleji'nden kızına ödül aldırdığını dile getiren Gökçek, "Fethullah Gülen'in bir terörist olduğu devlet tarafından ilan edildikten sonra Adem Yavuz Arslan gibi insanlar Sayın Kılıçdaroğlu'nu desteklerken sizler tek bir kelime dahi etmediniz. PKK terör örgütü sizi destekledi, ses çıkarmadınız. FETÖ sizi destekledi, ses çıkarmadınız" diye konuştu.

"İMAMOĞLU'NDAN SONRA HANGİ ARABALARA BİNER OLDUN"

Gökçek CHP'li Günaydın'a ise "Sen kendi sekreterine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden hangi arabaları aldın Gökhan Günaydın. Eskiden ucuz bir arabaya binerdin. Ekrem İmamoğlu'yla aran iyi olduktan sonra hangi arabalara biner oldun" şeklinde konuştu.

Tanal’ın sözlerine Bozdağ’dan sert cevap: Ben FETÖ ile mücadele eden adamımTanal’ın sözlerine Bozdağ’dan sert cevap: Ben FETÖ ile mücadele eden adamım

14 ilde FETÖ operasyonu: 47 kişi y akalandı!14 ilde FETÖ operasyonu: 47 kişi y akalandı!

İstanbul'da FETÖ operasyonu: 7 gözaltıİstanbul'da FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

KAYNAK: SABAH / DİLHAN DUMANOĞLU
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Daha önce sevmedikleri FETÖ nün ihaneti ortaya çıkınca çoğu CHP li FETÖ cü oldu. CHP liler nerede bir hain, devlet vemillet düşmanı varsa onlara sahip çıktılar. Atatürkün partisiyiz söylemiyle yola çıkıp bölücü ve hainlerin sığınağı oldular YAZIK...
    Cevapla
  • 1453 2 ay önce Şikayet Et
    Yeğenler yiyenler ihanet edenler; chpkk !..
    Cevapla
  • Vatan 37 2 ay önce Şikayet Et
    Kapak böyle oturtulur. Sağol osman gökçek kardeşim.
    Cevapla
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun... Milletin vekili böyle olmalı..
    Cevapla
  • fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun babasının yolundan gidiyor.. Böyle adam lazım bize...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...